ניגמרו העכברים, בכל החניות...

טוב הנחש שלי כבר ה רבה זמן לא אכל... ואני פוחד שהוא ימות.
תמיד המוכר אומר לי: "מחר יגיע..." , "מחר יגיע...".
מה עושים?
אפשר לתת לו פינקי?
זה קטן, אני מאמין שהוא יכול לאכול...
אולי אוגר? אני דיי פוחד להביא לו אוגר כי הנחש הקודם שלי מת, ואני חושב שזה מהנשיכה של האוגר ...
אז אני לא מבין ממה אתה מפחד שהוא ימות מרעב
או מנשיכה מהאוגר
אני לא מכיר אותך אבל אתה לא רציני "הנחש שלי הרבה זמן לא אכל"
אז אל תגדל נחש או כל בעל חיים אחר אם אתה לא מספיק אחראי
לספק לו את המינימום ,אוכל
אני רוצה לשאול אותך שאלה אם לא היית אוכל יום אחד אתה היית הופך
עולמות כדי לדאוג להכניס משהוא לפה שלך, נכון
אז קדימה תצא מהאדישות שלך ותדאג לאוכל לבע"ח שלך

עכשיו תוכל לציין מאיפה אתה בארץ, אם אתה בצפון תבוא אלי אני אתן לך במתנה
אוכל לנחש לחודשיים .
אביתר לא אמרת שהרגע החלפת נחש בכלל?
אני לא עומד בקצב של השאלות... וזה מאוד לא מסודר.
כדי שנוכל לעזור לך, אנא, תשאל שאלות באופן מסודר, תעדכן מה קורה מו מי וכו'.

לגבי "הרבה זמן"- לא יודע מה זה "הרבה זמן", תגדיר תקופה- שבוע? שבועיים? חודש? חודשיים?

אילן- מי שמגדל רק נחש אחד יכול להיתקע אחי, לא לכולם יש הורים שמרשים כול כך מהר לשים מכרסמים במקפיא... אביתר לפי מה שאני יודע קנה מחנות, ובחנות הבטיחו לו שיהיה אוכל זמין. הוא לא יכול לשלוט בזה שבעל החנות לא עומד בהבטחה שלו.
במידה והנחש באמת לא אכל זמן רב (3 שבועות ומעלה) ארוחה קטנה עד קטנה מאוד היא רעיון טוב.. תתן למערכת העיכול אות לחזור לעצמה ללא הסיכון שבארוחה גדולה (סביר שהוא יקיא אחרי ארוחה גדולה לאחר צום ארוך, אך הוא גם יכול פשוט להתפגר מזה..).
אילן -
זה אני, אביתר... אני דיברתי איתך בפייסבוק, שאני רוצה לקנות נחש.
ביגלל הבלגאן שלי עם ההורים (אני וההורים שלי, ממש ממש לא מסתדרים, אני עושה מה שבאלי, אני לא שואל את אמא שלי על הנחש...), אז אני לא מאפשר לעצמי אפילו ליסוע לכפר סבא מכיוון שאני עובד רוב הזמן, אז אני משתדל לידאוג לו, וזה לא אשמתי שמאה שקל על העכברים שקניתי, עברתי בכל החנויות וריקנתי את כולם, חוץ מחנות אחת שלא היתי מקרב אליה, אז לא נישאר עכברים בחנויות הסמוכות אלי, הכוונה בעיר שלי....
אבל היסתדרתי, הבאתי לו עכבר, הוא אכל, מכרתי אותו במצב טוב, טוב מאוד! עם כל מה שהיה לי בשבילו, טרריום 80 ס"מ, ותאמינו לי שהבן הזה היום משגיח עליו, תנאים טובים, והכל טוב ברוך ה'.
-
אני הבאתי נחש, דיי יפה, אבל נשך אותי פעם אחת, וכשאני מוציא אותו לפעמים ליד, הוא מתחיל להישתולל כאילו לא יודע מה קורה איתו ...
עכשיו אני קצת מיסתדר איתו, אני עשיתי לי פינה בחדר שלי, ששם אני שם את הנחש שלי ובקרוב אני מביא לי אקווריום קטן עם מורנה, ועוד אחד עם גופים ולובסטר.
אז, אל תחשבו שאין לי את האפשרות לקנות... כי כסף, זה ממש ממש לא הבעיה שלי...
ואילן תודה שרציתה לתת לי עכברים אבל האמת שאני לא צריך...