עם העכברים...

אני רוצה לדעת עם יש לכם שיטות איך לגרום לעכבר להכנס להלם כאילו
לשבור מפרקת או משו כי אני מפחד שינשוך תנחש... עם יש שיטות שאתם מכירים
תפרטו לי בבקשה.. ואני לא יכול לקנות קפואים אז אל תגידו לי לקנות
ובכללי שאלה נשיכה של כרכן בוגר כואבת ? וצעיר כואבת ? ועזבו כל אחד והמידת כאב שלו
מדבר איתכם לכם אישית שכרכן נשך כאב?

שבוע טוב
Evyatar_Sאותי נשך המון פעמים הכרכן הקודם שלי... בן 3 חודשים, ניחשב לבייבי, וזה כמו מחט... לא כואב, ביכלל !
אם אתה פוחד מנשיכות שלו אז למה אתה קונה אותו? או שתישתמש בכפפה? אבל זה יגרום לו לפחד, נידמה לי.
-
עיניין העכברים: אתה שואל אותי שאלה שכבר ביצעתי, לכן אני יכול לענות לך עליה.
תיקח פלייר (צבת/צוות), תיתן לעכבר לרוץ סביב איזה משהו, וכשהוא יגיע לפלייר הוא ינסה להיכנס בתוך, בחור הקטן הזה... אז מיד תיתן לחיצה קטנה על הראש, וזה יזעזעה אותו... או! שתיתפוס מהזנב, ואז תיתן עם הראש שלו מכות בקיר, הוא מקבל שיתוק כזה... ולא יכול כל כך להגיב חוץ מלינשום ולהראות סימן חיים בתזוזות ממש ממש קטנות עם הראש.
גרין-פיס יכניסו אותך לרשימת חיסול על השיטות האלה....

לבחור שפתח את השרשור, קרא בדף הגידול הזה למטה על השיטה היותר הומאנית להמתת עכבר לצורך האכלת הנחש.
https://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_content&view=article&id=126:2009-06-15-08-31-58&catid=49:2009-05-19-10-02-02&Itemid=74

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

Evyatar_Sאותי נשך המון פעמים הכרכן הקודם שלי... בן 3 חודשים, ניחשב לבייבי, וזה כמו מחט... לא כואב, ביכלל !
אם אתה פוחד מנשיכות שלו אז למה אתה קונה אותו? או שתישתמש בכפפה? אבל זה יגרום לו לפחד, נידמה לי.
-
עיניין העכברים: אתה שואל אותי שאלה שכבר ביצעתי, לכן אני יכול לענות לך עליה.
תיקח פלייר (צבת/צוות), תיתן לעכבר לרוץ סביב איזה משהו, וכשהוא יגיע לפלייר הוא ינסה להיכנס בתוך, בחור הקטן הזה... אז מיד תיתן לחיצה קטנה על הראש, וזה יזעזעה אותו... או! שתיתפוס מהזנב, ואז תיתן עם הראש שלו מכות בקיר, הוא מקבל שיתוק כזה... ולא יכול כל כך להגיב חוץ מלינשום ולהראות סימן חיים בתזוזות ממש ממש קטנות עם הראש.
מזה קשור מפחד? אז אל תקנה ? כמה שטיות אתה מדבר.. מזה השיטות האלה תגיד לי גם כן אתה עם הנחש שלך מסכן ראיתי מה אתה מגדל אותו
וככה אתה עושה לעכברים... תיהיה בריאא..
תודה על השיטות BENJO
אני עושה לעכבר סחרחורת ע"י נעור הקופסא זה משעיר לנחש מספיק זמן בשביל לחסל את העכבר ללא חשש