מצורפת תמונה של הבייבי שבקע לי היום לפנות בוקר, הוא נראה בריא לחלוטין אבל הרהרתי לגבי המרקם והצבע שעל גבו. האם זאת בעיית עור כלשהי?
שאלה דחופה לגבי בקיעה מוזרה
היי אילנה,
לגבי המופע, עושה רושם שזה עוד סופר סנואו, עכשיו שאלת על המרקם הוא אמנם נראה שונה מהאח הגדול שלו כלומר אין סטרייפ שמאפיין את הס"ס והוא אכן נראה טיפה דהוי.
לדעתי אין לך ממה לדאוג אני מאמין שבעוד כמה ימים ועל אחת כמה וכמה לאחר נשל ראשון תוכלי לראות שינוי מהותי בדפוס ובצבע.
מהיסטוריית המנומרות שונה זה דווקא מבורך וטוב אחרת לא היינו איפה שאנחנו היום עם כל המופעים הללו.
אני שם לב שבקע לך גם איזה סטרייפ נחמד שם (למה לא שמת תמונות??? חח)
תפנקי אותנו בקלואוז אפ שלו..
בהצלחה,
אורן.
לגבי המופע, עושה רושם שזה עוד סופר סנואו, עכשיו שאלת על המרקם הוא אמנם נראה שונה מהאח הגדול שלו כלומר אין סטרייפ שמאפיין את הס"ס והוא אכן נראה טיפה דהוי.
לדעתי אין לך ממה לדאוג אני מאמין שבעוד כמה ימים ועל אחת כמה וכמה לאחר נשל ראשון תוכלי לראות שינוי מהותי בדפוס ובצבע.
מהיסטוריית המנומרות שונה זה דווקא מבורך וטוב אחרת לא היינו איפה שאנחנו היום עם כל המופעים הללו.
אני שם לב שבקע לך גם איזה סטרייפ נחמד שם (למה לא שמת תמונות??? חח)
תפנקי אותנו בקלואוז אפ שלו..
בהצלחה,
אורן.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אם המרקם זהה וכול ההבדל הוא של דוגמא\צבע, אז לא מדובר בבעיית עור.
האם זה מופע או הבדל שנובע מהבדל בהדגרה או משהו כזה... תדעי עם ההתקדמות של הבחור הצעיר.
בינתיים אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג.
האם זה מופע או הבדל שנובע מהבדל בהדגרה או משהו כזה... תדעי עם ההתקדמות של הבחור הצעיר.
בינתיים אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג.