השאלה הגדולה ...

טוב שלום לכולם,
אני הולך להציג בפניכם שני תמונות,
אחת מזעזעת, איך הנחש עדיין גר בבית עלוב הזה (איפה שהוא עכשיו), ואחת תעלה בכך חיוך [?], אז נתחיל:
הנחש שלי, באורך מטר, והוא אכן גר בבית הקטן הזה:

נכון שזה כואב? נכון...
אבל אין לי ברירה, מכיוון שאני לא מספיק מבין, אני לא יודע אם כבר להעביר אותו ל"בית" החדש שבניתי לו..
הינה הוא:

מה שתיגדו לי להזיז, אני אזיז, מה שתגידו לי להשאיר, אני אשאיר, מה שתגידו לי להחליף, אני אחליף.
ועכשיו, יש לי גם מנורת חימום, שהיא עובדת טוב, מאוד...
אז תענו לי דחוף, אם כדאי לי להעביר אותו לבית החדש, או להשאיר אותו בישן, עוד שבוע אני צריך לקנות לו טרריום מקצועי, אבל אני חושב שמה שבניתי לו הוא גם טוב...
תודה. :wink:
לא עדיף שתסדר לו טרריום נורמלי עם אספן וענף ועוד כמה דקורציות נורמליאות?!?
בלי ברווזים וחול וכל הדברים ששמת שם?
התרנגולות האלה זה סתם... לא היה לי איפה להשים אותם, הנחתי אותם שם בנתיים ... את החול? מה הבעיה להזיז? להעיף?
אפילות את הסינטטתי להעיף, את הכד, ואת כל מה שיש שם, להניח עיתונים, להבריק אותו... אבל מה להשים שם?
תקנה טרריום נורמלי.אסור חול!או אספן או עיתונים או דשא סינטטי( 3שטיחונים).
עדיף פלטת חימום על מנורה אבל זה בחירה שלך ולא ראיתי שם מד טמפ'.יש לך?אם לא לך ותקנה עכשיו.בקיצור: אם אין כסף ומתחילים להיתקמצן או שסתם "לא בא לך" לקנות לו את הציוד הדרוש עדיף לא לקנות וזהו.זה יחסוך הרבה לנחש.
בקשר לגודל:אצלי יש טרריום של 90 ס''מ והוא לא מספיק גדול,אז פעם ב..אפשר להוציא את הנחש ולישר אותו.לעשות לו "חילוץ עצמות".הכרכנית שלי נורא אוהבת פעם ביום לצאת .אני מותחת אותה (בעדינות כמובן) על השולחן והיא כל כך נהנת שהיא עוצרת ולא זזה לכמה דקות כהיא מתחילה לזוז שוב אני מבינה שהספיק לה ואני מחזירה אותה לטרריום.
רות... לאאאא צריך למתוח את הנחש... זה לא גומיה :).
להוציא פעם ביום ושתזחל כאוות נפשה זה מצויין. בשום פנים ואופן לא להפעיל כוח, גם אם מתון ועדין, ליישור- הפוטנציאל פגיעה בעמוד השדרה הוא חמור מאוד. אני מבין שעד עכשיו לא קרה כלום אבל זה לא אומר שזה לא מסוכן.

וכול זה עדיין לא מהווה תחליף לטרריום במידה הנכונה. הוצאה מעת לעת היא לא תחליף לטרריום בגודל המומלץ.
חילוץ עצמות פעם ביום לא ימנע בעיות מוטוריות או עיוותים כתוצאה משהייה של שעות על גבי שעות בחלל קטן.

תשים מה שבא לך בטרריום, אפילו אם זה תרנגולות, ברמת דקורציה.
מצע, כן, רצוי להחליף.

חימום ומדחום.
חובה מדחום.
חימום- רצוי כאבל או פלטת חימום מתחת לטרריום.

תוודא שהטרריום חסין בריחות לחלוטין.
טוב, אוקיי ...
אני אשים אותו בנתיים במה שהוא נימצא, תודה על כל העזרה שלכם,
שבוע הבא אני אביא את הטרריום שהוא שהה בו בחנות.
שבת שלום
אתה בטוח שזה כרכן? התמונה אולי לא טובה אבל מפה זה נראה גופר, או אולי איזה קרוס... צרף תמונה טובה...
שמע , ישראל איזה התעללות.............

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
[quote="אורן הראל"]רות... לאאאא צריך למתוח את הנחש... זה לא גומיה :).
להוציא פעם ביום ושתזחל כאוות נפשה זה מצויין. בשום פנים ואופן לא להפעיל כוח, גם אם מתון ועדין, ליישור- הפוטנציאל פגיעה בעמוד השדרה הוא חמור מאוד. אני מבין שעד עכשיו לא קרה כלום אבל זה לא אומר שזה לא מסוכן.

וכול זה עדיין לא מהווה תחליף לטרריום במידה הנכונה. הוצאה מעת לעת היא לא תחליף לטרריום בגודל המומלץ.
חילוץ עצמות פעם ביום לא ימנע בעיות מוטוריות או עיוותים כתוצאה משהייה של שעות על גבי שעות בחלל קטן.["אורן הראל"]

היי.אני לא מותחת באמת,אני לא מפעילה כוח.אני נותנת לה לזחול במקום מרווח.
היא באורך 1.20 .זה קצת בעייתי למצוא כזה טרריום וגם אם אני ימצא .אין לי מקום.אז פעם ביום להוציא אותה נראה לי הפיתרון הכי טוב.גם ככה זה לא נראה לי כזה נורא כי רוב היום היא במחסה שלה ולא מיסתובבת יותר מידי.
אסף מורןאתה בטוח שזה כרכן? התמונה אולי לא טובה אבל מפה זה נראה גופר, או אולי איזה קרוס... צרף תמונה טובה...
גם לי נראה איזושהי הכלאה..לא רק כרכן תירס.
מאוריציושמע , ישראל איזה התעללות.............
מור.. אחרי שהרבה פעמים הראית את התנאים המזעזעים בהם אתה מגדל - אני לא בטוח שאתה זה שצריך להגיד את זה..

שבוע הבא הוא יקבל טרריום נורמאלי - זה מה שחשוב.
תאמין לי כולם עברו לטרריומים זכוכית הזזה על מצע אספן משתחים ונורות חימום כלי מים נורמלים ומקומות מסתור נורמאלים כל יום אני מודד טמפרטורה בכל הטרריומים עם האקדח טמפרטורה שקניתי והכל במצב תקין אז אני חושב שמותר לי להגיד "שמע , ישראל איזה התעללות............."

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
ruth
אורן הראלרות... לאאאא צריך למתוח את הנחש... זה לא גומיה :).

חילוץ עצמות פעם ביום לא ימנע בעיות מוטוריות או עיוותים כתוצאה משהייה של שעות על גבי שעות בחלל קטן.["אורן הראל"]

היי.אני לא מותחת באמת,אני לא מפעילה כוח.אני נותנת לה לזחול במקום מרווח.
היא באורך 1.20 .זה קצת בעייתי למצוא כזה טרריום וגם אם אני ימצא .אין לי מקום.אז פעם ביום להוציא אותה נראה לי הפיתרון הכי טוב.גם ככה זה לא נראה לי כזה נורא כי רוב היום היא במחסה שלה ולא מיסתובבת יותר מידי.
טרריום לכרכן תירס זה 80-100 ס"מ. לא בעיה כלל למצוא טרריום מתאים, אלה מידות סטנדרטיות.
יש אפילו קופסאות פלסטיק בהום-סנטר או אייס שיכולות להיות טובות.

התמונה מטושטשת מדי, אבל אני בטוח ב 99.9% שזה לא כרכן תירס נקי. הראש עבה וקצר מדי. נכון שמזכיר גופר\בולסנייק. הצבע לא בדיוק סטנדרטי.
לא צריך למהר להחיט על בסיס תמונה כזו אבל.
אז יכול להיות שזה ביכלל לא כרכן תירס ?!
אם כן, אני אלך לחנות לקש החזר כספי!
אורן הראלאל תבנה על זה.
החזרים על בעלי חיים בגדול, לא ממש מקבלים.
בדרך הקשה יקבלו, סמוך עליי ...
(לאורן הראל)
נו.אמרתי שהטרריום 90 ס''מ ואמרו לי שזה לא מספיק!אמרו לי בגודל של הנחש.ואני מבינה שזה הכי טוב בישבילו אבל בכל זאת 120 ס''מ זה גודל שאני לא יכולה לספק!
אם קנית אותו בעפולה אצל בחור בשם שלומי, בחנות שנקראת "הג'ונגל של בן" אז בוודאות זה לא כרכן תירס.
מה מידות הטרריום שלך? יש לו מכסה כלשהו?
אני הייתי מעיף את כל השטויות מבפנים, בעיקר את החול והחצץ.
את השטיח והכד אפשר לשטוף ולהשאיר.
בתמונה הראשונה נראה שהנחש שלך גר בבריכה ולא בטרריום. תדאז שהוא יהיה על מצע יבש אם אתה לא רוצה שיתחיל להירקב לך. ותחליף מים מדי פעם
idanezאם קנית אותו בעפולה אצל בחור בשם שלומי, בחנות שנקראת "הג'ונגל של בן" אז בוודאות זה לא כרכן תירס.
את הנחש החד ששלי לא קניתי מישם.
כרגע יש לי נחש שקניתי מישם, והוא דווקא חי טוב, אבל שחכתי את השם של הנחש...