יש אפשרות לגדל שני כרכני תירס באותו טרריום?
אני אשמח לתשובה מהירה ..
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
אורן הראלאחד לא תחליף לשני,כן אתה צודק, אני עכשיו מבין ...
לא מומלץ -בכלל- לשחרר נחשים בטבע גם לא לפרק זמן קצר, סתם הזדמנות לתפוס קרדיות.
הם צריכים כול הזמן מרחב מחיה נורמאלי- לכרכן תירס מתבגר, טרריום של 60 ס"מ יספיק, בבגרות... 80-100 ס"מ.
לא צריך להוציא לטבע, אלא אם כן בא לך לצלם אותו בחוץ וכו'.
כרכן תירס זה נחש שכדאי -מאוד- שלא יברח לו החוצה. בין המינים שיש יותר סכנה איתם שיהפכו למינים פולשים ורק זה חסר לתחום שלנו.
אביתר- מצד אחד מה שאתה אומר נכון, אבל, תשתדל להבין שהפורום הזה היה קיים לפניך ולפניי וסביר להניח ששאלות פשוטות כבר נענו לא פעם ולא פעמיים וגם לא שלוש...
אני תמיד משתדל לחפש את התשובה בעצמי לפני שאני מבקש סיוע בפורום כזה או אחר.
זה לא אומר שלא מגיעה לך תשובה, רק תנסה להבין גם את הצד השני שמעט מותש מלענות כול כך הרבה פעמים על אותן שאלות...
שבת שלום