שלום - נחש ללא עיניים
את מאכילה אותו במזון מופשר ? מומת?
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
לוטרינר לא נראה לי שיש טעם ללכת. לכל היותר הוא יאבחן שלנחש אין עיניים......... :)
לדעתי פשוט תמשיכי לגדל אותו כרגיל ואם הבעיה היחידה שלו זה מחסור בעניים והוא ילמד למצא את המזון שלו, הוא יכול לחיות עוד שנים רבות.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701
דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)
http://www.facebook.com/israelreptiles
לא ידוע על קשר בין המוטציות שיוצרות את ה- Snow לבין היעדר עיניים.
אגב, בן כמה הנחש?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
Eltar.Hהיי מעין, "במקרה" אני מכיר את הנחש ולדעתי אין צורך במעקב וטרינרי, הוא מתנהג כרגיל ואכל וגדל מצוין מאז שבקע. אף פעם לא הייתה לו בעיה לאכול, הוא מריח את הולדות (אולי עכשיו כבר עכברים) ומוצא אותן בלי שום בעיה. אם יש לך תמונות עדכניות שלו אני אשמח לראות. אני מעלה תמונות שלו מאז שהיה בן כמה חודשים. אגב, הוא בן כמעט שנה עכשיו, בקע בעונה שעברה.הוא הכן מדהים ואוכל ללא בעייה!!
האישיות שלו, יתכן בזכות החוסר ראייה, מדהימה! הוא רגוע וסקרן (אם מותר לי לתת את התכונה הזאת לנחש :wink: )
אני שמחה שנתת לי את ההזדמנות להכיר ולגדל אותו!!
ומרוצה בטירוף שמצאתי לו בית חם ואוהב :)
נ.ב
מעיין עם את רוצה בכל זאת לקחת אותו לווטרינר(למרות שאני חושבת שהוא בנתיים לא מצריך את זה) דברי איתי יש לי קצת פרוטקציות 😎
דניאל
אלתר (ככה כותבים?) תודה על התמונות - - איזה חמוד!!!! הוא כבר יותר גדול בערך 50 ס"מ וקיבלתי אותו מדניאל הבחורה המקסימה שלקחה אותו מבית החיות. לצערי אני גרועה במחשבים ואין לי כרגע איך להעלות תמונות עדכניות- ברגע שאצליח אשלח לך!! דרך אגב- נראה שהוא מתחיל לקבל גוון צהבהב באיזור החזה מקדימה- האם לצפות שאחרי הנשל הוא יהיה צהוב??? בכל מקרה תודה רבה- הוא נחש כזה מוצלח!! ודרך אגב- צייד לא כל כך מוצלח..... תודה!
יש לשניהם באנרים בחלק העליון של האתר, שם תוכלי למצא את כל הפרטים.

maayan.rסליחה על התשובה האיטית... הוא אוכל עכברים מופשרים אבל כרגע נשאר לי רק אחד.. מישהו יודע איפה משיגים עכברים קטנים (פאזי) קפואים באיזור המרכז?אהלן,
אלתר (ככה כותבים?) תודה על התמונות - - איזה חמוד!!!! הוא כבר יותר גדול בערך 50 ס"מ וקיבלתי אותו מדניאל הבחורה המקסימה שלקחה אותו מבית החיות. לצערי אני גרועה במחשבים ואין לי כרגע איך להעלות תמונות עדכניות- ברגע שאצליח אשלח לך!! דרך אגב- נראה שהוא מתחיל לקבל גוון צהבהב באיזור החזה מקדימה- האם לצפות שאחרי הנשל הוא יהיה צהוב??? בכל מקרה תודה רבה- הוא נחש כזה מוצלח!! ודרך אגב- צייד לא כל כך מוצלח..... תודה!
אני שמח לראות שהוא מצא בית חם. לגבי עכברים צעירים אפשר להשיג אצלנו אבל אם את רוצה קפואים אז צריך להזמין מראש.
הגוון הצהוב בחזה זה משהו שכל כרכני התירס מקבלים בגיל הזה והצבע ישאר בתחום הצוואר ולא יתפשט לכל הגוף.
ולמה צייד לא מוצלח? תני לו קצת קרדיט, בסך הכל, אין לו עיניים... 😲