פוסיבל ג'יאנט

ש----לום לכולם וחג שבועות שמח,

מי שזוכר לפני כמה חודשים הצגתי בפורום התמונות זכר בליזארד ענק ואימתני שהגיע אלי לבייביסיטינג וריבוי,
על גבי האתר רשמתי שהזכר הוא ממופע ג'יאנט, כמו קסם אחת אחת התחילו להגיע הודעות פרטיות על איך אני מעז בכלל לומר שהוא ג'יאנט אם לא ראיתי את ההורים שלו, ושלא לדבר על בליזארד ג'יאנט (מישהו אמר לי שזה לא קיים).
טעון במוטיבציה לברר את העיניין גם כדי שאני אדע בוודאות וגם כדי להפריך טענות אחרות, פתחתי בפרוייקט ושמו "פוסיבל ג'יאנט".
בשלב הראשון לקחתי את הזכר העצום וזיווגתי עם הבת שלו שגם היא נפילה בעצמה, הכל התנהל כמו בספרים (למרות שבלילות החיזור והזיווג לא הצלחתי לישון מהקרקוש שעשה הזכר עם הזנב..חח), היה זיווג הוטלו ביצים ואז לצערי הזוג הוחזר לבעליו שהתגעגע..
שלשום לאחר 54 ימי הדגרה בקע הצאצא הראשון ואתמול לאחר 55 ימי הדגרה בקע השני.
גודלם טיפה חריג לבייבי בן יומו אבל בכוונתי להמשיך ולעקוב אחרי התפתחות העיניינים וכאן מעל במה זו אני אמשיך ואעדכן כל תקופה קצרה ואוסיף תמונות מ "פרוייקט פוסיבל" שמתנהל אצלי.
מי יודע אולי יש כאן איזה משהו שניתן יהיה להעביר למופעים אחרים וךהנות ממנומרות גדולות יותר ומרשימות יותר..
2 תמונות ראשונות, אבא ליד שלט של טלוויזיה: בליזארד אבא.jpgבליזארד אבא2.jpg התמונות הבאות של הצאצאים החדשים: פוסיבל בכור.jpgפוסיבל ג'יאנט צעיר.jpgאחים פוסיבל.jpg ולשם המחשת הגודל בתמונה הבאה יש את הפוסיבל הבכור שבקע שלשום ולידו מנומרת ממופע BEE שבקעה ביום העצמאות לפני חודש +- : פוסיבל ג'יאנט.jpg חג שמיייייח,
אורן אדרי.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אין על ג'איינט! יפיפיות! איזה גודל הבת, כלומר האמא? מה משקל הזכר? גודל הבקיעונים כגודל הביצים, לא? וזה בטח תלוי בעיקר בגודל הנקבה ולא במטען הגנטי של העובר..
היי אסף,
האמא הייתה ארוכה מאוד אך לא מאסיבית במיוחד, הזכר שקל לפני הזיווג 128 גרם, אכן היו ביצים גדולות מהרגיל במקרה זה.
שוב פעם אני נזהר מאוד ולא כמו בעבר אני משתדל לא לצאת בהצהרה חד חד ערכית בוא נראה לאן זה יתפתח, ומה ניתן לעשות עם זה.
מקסימום כמו שכתבתי יהיה ניתן ע"י ריבוי סלקטיבי ליצור מנומרות גדולות יותר במופעים אחרים גם כן ע"י שימוש הצאצאים אלו.
הוא פשוט ענק ויפייפה!
מעניין לראות לאיזה גודל יגדלו הצאצאים...
עדכון קטן,
היום בגיל חודש צילמת את אחד הבייבי'ס על נייר משובץ, וזאת על מנת לראות מה האורך המדוייק.
היה מאוד קשה הקטנצ'יק לא הבין מה אני כ"כ רוצה ממנו...
אני ספרתי 27 משבצות שזה אומר 13.5 ס"מ בגיל חודש. פוסיבל.jpg אמשיך לעדכן,
יום מקסים לכולם.
אורן.
המשך עדכון,
היום ביקרתי במרפאתו של ד"ר לברן רונן אז אם כבר ביקור לקחתי 4 מנומרות לשקילה.
המנומרות ששקלתי בקעו בהפרש של יומיים בלבד (כלומר לפי זוגות) הזוג הראשון (פרוייקט פוסיבל ג'יאנט) בקע בתאריך 5-6.6.11, הזוג השני הייפו טנג'רין בקעו בתאריך 8.6.11
מכיוון שמעניין אותי יותר להביא אליכם את המידע הנוגע לפוסיבל אז צילמתי את הכבד מבין השניים אך אני יכול להוסיף ולומר שההייפו טנג'רין שקלו 14 גרם ו 13 גרם.
הפוסיבל הבכור שקל 18 גרם והצעיר שקל 17 גרם.

בפניכם אני מציג תמונה של הפוסיבל הבכור על המשקל ועוד תמונה חביבה של אחד ההייפו'ס.
תהנו:פוסיבל ג'יאנט.jpgהייפו.jpg
המשך עדכון,
היום הבייבי'ס בני שלושה חודשים ושלושה שבועות, ואני מצרף סרטון האכל השצילמתי הלילה על מנת להמחיש את הרעבתנות שלהם.
אני ממש מרוצה מקצב הגדילה המסחרר. נכון להיום אני מאכיל אותם בכ- 30 נמפות בינוניות של נצמדים בשבוע, היום הם קיבלו פינוק, בערך 20 צרצרים לבנים בוגרים שאזלו לאחר 6-7 דקות של אטרף.
אני גם מרוצה מכך שאין הבדלים ממשיים נראים לעין בגדלים שלהם אבל אני יכול לשער שיש לי כאן זכר ונקבה אם אני שופט לפי צורת הגולגולת, אך זן רק השערה.
המופע שלהם מקבל טוויסט בשבועות האחרונים ואני רואה שהם נהפכים ליותר ויותר צהובים (אולי בכלל מדובר כאן על בננה בליזארד??).
תיהנו מהסרטון אשמח לשאלות נוספות בעיניין,

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150331740669216

אורן.
כרגע המשקל לא ידוע לי, אני צריך לקפוץ למרפאה של רונן לשקילה, אני אעשה זאת בעוד כשבוע לערך כשימלאו להם 4 חודשים.
חג סוכות שמח,

המשך עדכון:
בני ארבעה חודשים ושבוע אחד, ביקרתי היום במרפאה של רונן לב רן ושקלתי אותם.

האחד מסתמן כזכר והשני מסתמן כנקבה, ניתן לראות הבדלים בולטים במבנה הראש.
דבר נוסף שמסתמן אצלם הוא שהם חשודים רציניים להיות בננה בליזארד.

ניזונים אצלי מצרצרים ונמפות נצמדים בלבד. אוכלים המון והכי חשוב אופי של בליזארד

תודה שצפיתם. פוסיבל 4 חודשים.jpgפוסיבל 4 חודשים..jpg