נקבה קשה להשגה

יש לי זוג מנומרות זכר ונקבה ששמתי ביחד באותו טרריום.
בכל פעם שהזכר מנסה לזווג את הנקבה היא תוקפת אותו ומסרבת מיד
ניסיתי להפריד אותם ואחרי יומיים הוספתי את הזכר לקופסא שבה הייתה הנקבה והיא שוב סרבה.

לא יודע אם זה קשור אבל תוך כדי כל המאמץ הזה הנקבה הטילה לפחות 4 זוגות ביצים לא מופרות.

אני לא יודע מה לעשות עם זה. עזרה בבקשה!
pedro,
לא הבנתי כ"כ, בדכי להטיל 4 זוגות ביצים דרוש פרק זמן של 9 שבועות לפחות, אז אם אתה מפגיש ביניהם תוך כדי ההריון של הנקבה, ועוד בהריון מתקדם אז מה הפלא שהנקבה תסרב.
אתה גורם לנקבה להיות בסטרס וזה מזיק לה ואף אולי יש לזה קשר ישיר לפוריות הביצים אולי היא מטילה אותן מוקדם מידי.
אבל בכל זאת אנא ספר לי מדוע אתה חושב שהן אינן פוריות???
אולי ההדגרה לא נכונה? אולי הוצאת אותן מתא ההטלה מאוחר מידי?? אולי לא הנחת אותן כראוי???
יש מלא סיבות לכשלון של ביצה, אז למה אתה חושב שהבעייה היא בשממיות?
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אהה וכמובן הכי חשוב,

תפריד עכשיו עכשיו אותם!!!
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
הנקבה מטילה ביצים עוד מחודש מרץ.
הפעם הראשונה ששמתי לב שהיא בהריון היא באמת הייתה נפוחה וכשהטילה הביצים היו רכות ולא התקשו, ובשלב מסוים ממש קרסו פנימה. וכדי לוודא שבאמת אין בביצה שום דבר הסתכלתי דרכה עם פנס (לא יודע כמה זה היה בריא אם באמת הייתה בפנים לטאה אבל לא נורא.. ) בפעמים האחרות אתה כנראה צודק היא הטילה ביצים יחסית קטנות ובקושי ראיתי עליה את ההריון.
עוד משהו שלא ציינתי..
ברוב הפעמים הנקבה לא הייתה בהריון. גם סביר שבחצי מהמקרים לא ידעתי בכלל שהיא בהריון.
חוץ מזה, הזכר לא יודע מתי הנקבה יכולה ומתי לא?....
הזכר לא יודע הוא מנסה כל הזמן

אבל יש סימנים קבועים שנקבה בהיריון חוץ מבטן גדולה

היא נשארת הרבה יותר במערה , כמות האוכל יורדת מעט והיא נראית חלשה

אל תסמוך על הלטאות לעשות הבדלות ולוותר , ברגע שנראה לך שהנקבה בהיריון תעשה הפרדה
בהצלחה