כרכן תירס אנרי

היי כולם!!!
למי שלא מכיר אותי אחרי כל כך הרבה חפירות על כרכני תירס קוראים לי רות.אחרי מסע ומתן ארוך במיוחד של כמעט 5 חודשים שיכנעתי את אמא שלי להכניס נחש הביתה!!!! :D :D
בעוד חודשיים רק אני יביא אותו אבל לא מצאתי כרכן תירס בחנויות....
אז...(הנה אני מתחילה לחפור שוב.... 😛 )
מישהו יודע איפה אפשר לקנות באזור המרכז?
איך יוצרים קשר אם מגדלים פרטיים כמו יובל אוסמן או מייקי?
אני רוצה כרכנית תירס בייבי אנרי.מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
אני מזכירה שלצערי הרב אם אני יקנה אז זה יהיה באוגוסט :( (אז אם למישהו יש עד אז זה יהיה נפלא!!!!)
תודה מראש לכל הנחמדים והפחות נחמדים שיענו לי!(סתם סתם....כולכם סבבה :) )
בשביל למצא את מה שאת מחפשת את צריכה לעשות מחקר והמחקר מתחלק לשני שלבים 😁

שלב ראשון
נסי לאתר את פרטי ההתקשרות עם המגדלים הרלוונטים שברשותם הפרט שאותו את רוצה לגדל.
המגדלים שככל הנראה מחזיקים את הפרט שאותו את רוצה לגדל הם: יובל אוסמן, החנות חיות אקזוטיות, מייקי אליאס - תירסים, בית החיות, החנות איגואנה או אולי לעיין קצת בלוח מכירות ולראות אם מישהו מחברי הקהילה מוכר.
צריך להתקשר או לשלוח מייל ולשאול האם יש את הנחש שאת רוצה למכירה.

רמז - פרטי ההתקשרות מופיעים על גבי כל הבאנרים שנמצאים למעלה, למטה ואיפילו בצדדים באתר סנייקס או בלוח המכירות באתר סנייקס.

טיפ - חלק מהמגדלים האלה גם נותנים הנחה לחברי אתר סנייקס אז שווה להזכיר שאת גולשת בסנייקס.

שלב שני
ברגע שמצאת את מבוקשך!! תתאמי פגישה ותגיעי לראות את החבר החדש במשפחה.

זהו... מקווים שברגע שתקני אז תשתפי ותעדכני אותנו באתר סנייקס עם תמונות.

בהצלחה!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!