משהו מוזר עם הקינגית...

בעבר כשהייתי שם לה עכבר חי היא הייתה תופסת אותו תוך שניה מחסלת אותו...
אני יודע שהראייה של נחשים היא גרועה וכו'...אבל בזמן האחרון אני שם לה עכבר והיא בכלל מזנקת לכיוון אחר לא לכיוון שלו חח זה מצחיק אבל עד שהיא מצליחה לתפוס אותו (והוא בכלל לא בורח ממנה) זה לוקח 5 דק'
זה דבר ראשון.
דבר שני זה הזחילה שלה השתנתה...בעבר היא זחלה כמו שצריך זאת אומרת בצורת S אבל עכשיו היא זוחלת בצורה משונה...
מה אני עושה?
יכול להיות שהיא סובלת מאיזה מחלה בשרירים, הייתה לי פעם בואה שהייתה לה בעיה עם השרירים והיא גם התחילה לזחול מוזר ובקושי הצליחה לתפוס את העכברים.
אבל בגלל שאני לא יכול לראות את הקינגית שלך אני לא יכול להעריך אם זה באמת תסמינים של בעיה בשרירים.
עדיף שתלך לביקור אצל וטרינר כדי להיות באמת בטוח.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

בן- הזחילה של בואות עם בגרות משתנה- כשהם ממש קטנים, תנועת S אפשרית.
ככול שהם גדלים, מאסת השריר וגודל הגוף לא מאפשרים זחילה כזו בקלות, ולכן הם זוחלים ישר- בתנועה שמזכירה מאוד זחל(הנעת שרירי הגוף קדימה וגרירת שאר הגוף יחד).

"בעיה בשרירים" זה כללי מדי, והאמת שיש סיבה גדולה לדאגה במקרה של בואות אם מתחילות תנועות לא תקינות...

קינג- קינגים נוטים לפתח תגובת אכילה מאוד נלהבת... כול כך נלהבת שברגע שיש ריח+תנועה, הם יעופו לשם, גם אם זה רמז של תנועה של היד שלך ולא של העכבר בכלל.

לגבי הזחילה המשונה- צריך צילום בוידאו... או לפחות הסבר קצת יותר מפורט מ"משונה".
בת כמה הגברת?
לבואה שהייתה לי היה בוודאות בעיה בעיה בשרירים או בעייה ניורולוגית במוח שלא נותנת פקודות כמו שצריך לשרירים.
היא גדלה עם עוד שלושה בואות והשניים האחרים נשארו רגיל ורק היא הייתה מוזר, לפעמים גם הייתה מתהפכת ולא מצליחה להחזיר חצי גוף.
אמנם לא לקחתי אותה לאבחון מקצועי אבל מנסיון בגידול בואות ומהסתכלות ובזמן שהחזקתי אותה ידעתי שמשהו לא בסדר.
תרמתי אותה לפינת חי בבית ספר שם אני מקווה שהיא עדיין חיה 😁

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

בעיה נוירולוגית בבואה זה סיפור מאוד מסוכן בן...
אחד הסימפטומים המובהקים של IBD
אורן הראלבעיה נוירולוגית בבואה זה סיפור מאוד מסוכן בן...
מה הסטטיסטיקה של IBD ?

תיאור Alt חסר

סטיתם מהנושא ננעל!
(חחחחח מקווה שאני יוכל לעשות את זה באחד מן הימים) 😁

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
מאוריציוסטיתם מהנושא ננעל!
(חחחחח מקווה שאני יוכל לעשות את זה באחד מן הימים) 😁
אתה יודע מה זה "פעור"
שמע אם תתמיד ויתמלא לך הטרריום ביום מן הימים...אבל לא בספאם.
אתה בשלב הראשון, עברת את שלב שגיאות הכתיב. 😁

תיאור Alt חסר

שגיאות!?!?!? חס וחסיסה בחיים לא היה לי שגיאות כתיב

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
Benjo
אורן הראלבעיה נוירולוגית בבואה זה סיפור מאוד מסוכן בן...
מה הסטטיסטיקה של IBD ?
בגלל הנטייה של אנשים לנהוג באופן שמזכיר את האופן בו אתה נהגת- אין סטטיסטיקה בישראל של שום דבר כמעט. 😄

זו מחלה שנהיית יותר ויותר נפוצה, וכבר מתחילים להאמין שהפוטנציאל לקיומה כבר קיים בכול בואה, אך מחכה לאיזשהו טריגר שכנראה קשור בנוכחות קרדיות.
המחקר עדיין מתבצע ולא סיווגו מפורשות את אופן הפעולה של המחלה.
מה שבטוח אבל זה שהפרעות נוירולוגיות מיוחסות לה וכשהן מופיעות, זה החשש הדומיננטי שרוצים לנסות לפסול.