שאלה-עכביש סמוראי(איזור יפן)

אהלן חברה לא מזמן ראיתי תוכנית על ארכנואידים-עכבישים סמוראים......

מישהו יכול לתת אולי קישורים באנגלית או בעברית(עדיף+תמונות אם אפשר) על אותו סוג... :D

בתוכנית הראו שהם גודלים באיזור מסויים מאד של יפן באיזור של הר געש שם יש להם סביבה שמתאימה להם והם מאד אמידים ומסתגלים מהר.....הראו שם גם שמחוץ לאותו איזור אך עדיין ביפן קשה מאד לגדל אותם ואם כבר מצליחים הם לא מגיעים לגדלים של העכבישים ב"מקור".... מישהו יודע אם קיימים מגדלים בישראל שמחזיקים סוג כזה של עכבישים ❓ ❓ ❓

לינק לתמונה: בטלוויזיה היה צבע צהוב יותר חזק על ה"שק" והראש חזה של הנקבה:

http://imageshack.us/photo/my-images/70/argiopebruennichinj2.jpg/
*מגדל בכיף*

Lasiodora parahybana -פאגוציט
Brachypelma smithi -הליקובקטר

מת על הפורום!!!!
גם אני ראיתי את זה לא מזמן.. מדהים הא? ממש עושה חשק להקים בתערוכה הבאה "זירת קרבות".. אגב, לכל מי שלא ראה, מדובר בספורט תחרותי מקצועי מדהים- מי מצליחה להעיף את השנייה מהענף, תוך כדי חיתוך ה"כבל ביטחון" שלה.. אין פגיעה בעכבישים עצמם בכלל! מגדלים אותם בכלובי רשת בחוץ... אני מעולם לא ראיתי אנשים מגדלים את המין הזה בארץ, אבל זה מאד מעניין ובעל פוטנציאל מטורף..
כן מדהים בהחלט סוג מוזר ונדיר, זה היה בנשיונל גיאוגרפיק ווילד נראה לי...... שווה צפייה!!!
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
יש מצב שזה מה שראיתם ?

חלק ראשון
YouTube Video Thumbnail

חלק שני
YouTube Video Thumbnail

חלק שלישי
YouTube Video Thumbnail

חלק רביעי
YouTube Video Thumbnail

חלק חמישי
YouTube Video Thumbnail

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

כן בא לי לגדל עכבישי סמוראי ולנסוע ליפן לתחרות ולהיות ההאוטסיידר הישראלי הראשון בקרבות 😁

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

סמוך על היפנים לפתח "ספורט" סביב פעילויות לא ספורטיביות.
סטארקרפט ווורקרפט זה ספורט...
עכשיו גם עכבישים...
העיקר שמישהו אחר מתאמץ 😛
למה רק אתה בנג'ו ? , אפשר להקים נבחרת ישראלית אולי נצליח לגדל בישראל זן יותר אמיד...אומרים שבנגב יש הרבה הרי געש לא פעילים..אבל אתם יודעים שזה תלוי בטבע(כלומר בלוחות נראה לי...) בכל מקרה יש תקווה!

איפה מצאת את הסרטים דרך אגב?
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
סרטים שאפשר לצרף ככה לפורום לרוב אני מעלה מיו-טיוב

תיאור Alt חסר

היום ראיתי בידיוק אותו עכביש רק שהגב שלו עם פסים שחורים ולבנים(בימקום פסים שחורים וצהובים) ובגודל קטן יותר,אני חושב שזה עכביש מאותו מין רק זן אחר.וגם הרשת,המראה וההיתנהגות אותו דבר רק שהגב שלו לבן. אני חושב שזה אחד מהדודים של הסמוראי. :D
ולדי