בעיית נשל באצבעות!

עכשיו הגיעה אלי שממית שקניתי ממישהו,ואני רואה שברגליים יש כמו נשל לא בדיוק נשל זה כמו גושים חומים כאלה כאילו נדבקו לו דברים לרגליים ויש גם נשל ... שמתי אותו במים לכמה זמן אחרי זה אם אוזניי צמר גפן ניסיתי
לא משכתי! לא עזר כלום איזה 20 דקות אני מרטיב אותו ומנסה ולא יורד מה אני עושה ? ד"א אין לי כל כך איך לצלם...

נ.ב אם הטרריום מתחתיו יש קלקר והמשטח חימום מתחת לקלקר זה עדיין מחמם תטרריום נכון?
דן,
אתה מכניס לפאניקה בצורת הכתיבה שלך, חבר תהיה יותר רגוע..
במקרה כזה צילום זו האפשרות היחידה שנדע מה העיניין, אז אנא ממך תצלם ותעלה תמונה (קח מצלמה מחבר)
במקרה של מיקום מתחת לקלקר רוב החימום ייחסם ע"י הקלקר הלא קלקר זהו חומר מבודד ייעודי, כלומר המציאו אותו בשביל שיבודד חום וקור.
אבל חוץ מזה לא הייתי ממליץ לחמם בתקופה זו כי כבר דיי חם בחוץ.

בברכה,
אורן אדרי.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אני לא כל כך יודע מה זה הדבר הזה קניתי אותו הוא במצב מעולה מושלם,
פעיל הכל רק זה נראה כמו נשל שנדבק בוא אדמה או משהו והתקשה ..
המצא שהוא הביא לי זה חול וכנראה שהוא לא הוריד תנשל באצבעות או משו ודרך על חול ונתקע לו
ממש יש איזה 2 רגליים מתוך ה4 שיש עליהם בדיוק חתיכה ממש ממש קטנה לא משנה כמה זמן שמתי אותו
באמבטיה וניסיתי להזיז עם צמר גפן ועם מקל אוזניים ( לא משכתי ) זה לא יורד וזה ממש נראה מוזר..

הינה 2 תמונות : ( לא מצליח להעלאות לאתר משום מה )

http://www.siz.co.il/my/5dntmjdg4oni.jpg
http://www.siz.co.il/my/oyvtlynmnlwi.jpg
אכן נשל תקוע דן ידידי,
עליך לשים את השממית במים פושרים מאוד (30 מעלות) למשך כ רבע שעה ואז אולי תנסה בעדינות עם מגבת להוריד את הנשל.
בהצלחה.
מזה פושרים מאוד חם מאוד ברמה שבני אדם מתקלחים איתם ? לא יעשה רע ?
ולא יודע אני שם אותה במים היא ישר מתחרפנת ומנסה לברוח אי אפשר להשים אותה כמעט
תגיד לי איך להשים בלי שתתחרפן ומזה 30 מעלות פשוט אני לא יודע ..
יכול להיות שהיא נלחצת מהמים, אמור להיות לך מד טמפ' בטרריום.. תשתמש בו
אם אין לך (רצוי שיהיה) פשוט תבדוק עם הצד החיצוני של הכף יד ותראה שהמים לא חמים לך אלא נעימים (טמפ' הגוף שלנו היא 36 מעלות..
רצוי לקחת כלי פלסטיק גבוהה מספיק שלא תטפס החוצה, גובה המים לא עולה על 2 ס"מ!
תחשיך טיפה את החדר והכי חשוב הרבה סבלנות כלפי השממית.

בהצלחה.