כמה שאלות לפני שקינג אריזונה בא הביתה

שלום, חדשה פה :wink:

מביאים לי את היפיוף הזה בעוד כשבוע. הוא כבן שנתיים, אורך 70-75 ס"מ. כמה שאלות לגביו - איזה טרריום מתאים לו? בדפי גידול של קינגים ממליצים על 60-80 לנחש בוגר, ואילו בחנויות מנסים למכור לי טרריומים באורך מטר וחצי כאילו מדובר באנקונדה...
עכברים. איזה לתת וכמה? בוגרים/ולדות?
כבל חימום. הוא באמת צריך איזור מחומם בטרריום בתקופת הקיץ או שזה רלוונטי רק לחודשי החורף?
כדאי לשים בפנים צלוחית לשחות בה בנוסף לכלי שתיה, או שהוא מסתדר עם אחת?

נראה לי זהו...:)
איזה נחש יפה!

80 ס"מ זה סבבה לקינג המסויים הזה, הוא לא גדול כבוגר... לגבי אוכל, תלוי בגודל הנחש.. קשה לי להבין מהתמונה..אין צורך בחימום עד הסתיו.. קערה אחת גדולה לשתייה ושחיה..

מקווה שזה עוזר..
גודל רשמתי - כ-75 ס"מ.
אני מניחה שכבר אפשר כבר לתת לו עכבר בוגר פעם בשבוע?
וכשהוא בא אליי טרי הביתה כמה זמן לתת לו מנוחה לפני שאני מתחילה להאכיל ולקחת לידיים?
לאריזונה שכזה טרריום של 60 ס'מ יספיק, כמובן ש80 לא יזיק..

עכבר בוגר {לא ענק,אבל בוגר} אחת לשבוע זה אחלה..

שבוע ראשון לפחות לתת לו להתאקלם.

בהצלחה ! :)

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
תודה על העזרה :)
עוד משהו שמעניין אותי - אם לא אמצא לו בת זוג בעתיד, האם ניתן לזווג אותו עם נחשות קינג אחרות?
אפשרי,
עדיף להישאר באיזור הקינג מקסיקנה(ט'יירי, דוראנגו וכו') או אם אתה מצליח למצוא, רוט'ווניי\קוורטרו.... הם בסביבות אותו הגודל ובלי נטיות לקניבליזם.
אם תנסה לזווג זכר כזה עם קינג קליפורניה(גטולה למיניהם) או מדברי(ספלנדידה)... הסבירות היא שהוא יהיה ארוחת בוקר.

אבל סבלנות... אני בטוח שתוכל להזמין במשלוח כזה או אחר קינג נקבה כזו כדי להשלים זוג.
הבחור עצמו עם נטיה לקניבליזם, שלא יאכל את הילדה... לפי מה שהבנתי, כל זיווג - לאט ובזהירות, בלי להוריד מהם את העין...
יש מישהו מומלץ שעוסק במשלוחים, או שעליי לחרוש ביד 2? לא ראיתי אותם כ"כ למכירה בארץ.

נב. אני בחורה 😁
סורי,
מגזר המגדלים לרוב מורכב מגברים כך שכוח ההרגל...
בנוגע לקינג אריזונה וקניבליזם...
זה נכון שקינגים קיבלו את שמם בזכות נטייתם לאכול נחשים אחרים... אך הקינגים האלה אינם מפורסמים בנטייתם המוגברת למנהג הזה- הכבוד הזה שמור יותר ל Lampropeltis Getula ו Lampropeltis Splendida.

הקינג אריזונה והמקסיקנות למיניהם נוטים לכך הרבה פחות.(גידלתי לא מעט מקסיקנה קינגסנייקס ומעולם לא ראיתי ולו רמז לכך למען האמת).
הסיכון קיים, וצריך לפקח על הזיווג... אבל בגדול, הסיכוי שאחד מהצדדים יהיה ארוחת צהריים הוא נמוך משמעותית מהמינים שציינתי מעלה...
ואפילו את הקניבליים הקלאסיים אפשר לזווג בהצלחה, עושים זאת כול שנה עם אחוזי הצלחה נפלאים :)

פשוט לא להשאיר אותם לבד...
היי, הצלחתי להשיג טרריום של 90 ס"מ (זה מה שהיה, לאור הדחיפות)
השאלה היא אם לא גדול מדיי בשבילו. הוא שוכב לו די רגוע ועושה סיבוב מדי פעם בבית החדש.
לגבי החום הרצוי בטרריום הכל ברור. האם צריך לעקוב גם אחרי לחות?
סורי,
מגזר המגדלים לרוב מורכב מגברים כך שכוח ההרגל...
למרות שאורן צודק... אני מוחה !
:D :D
==========
מיכאל ויעל
הורים גאים ל-14 ילדים :
כלבה פיצפונת, 3 צ'ינצ'ילות,
4 חתולים, 2 שממיות מנומרות,
איגואנה, חומט כחול לשון,
נחש כרכן תירס ותוכי קוקוטייל
==========
Noirהיי, הצלחתי להשיג טרריום של 90 ס"מ (זה מה שהיה, לאור הדחיפות)
השאלה היא אם לא גדול מדיי בשבילו. הוא שוכב לו די רגוע ועושה סיבוב מדי פעם בבית החדש.
לגבי החום הרצוי בטרריום הכל ברור. האם צריך לעקוב גם אחרי לחות?
לא קריטי, לקראת נשל זה לא יזיק(אבל גם לא הכרחי) להשפריץ מעט מים עם שפריצר. אני נוהג לעשות את זה וזה בדרך כלל ממש עוזר בנשלים שלמים בלי שום הפתעות.

ייתכן שזה יהיה גדול, לכן רצוי לספק כמה שיותר מסתורים.