הכנתי תא לחות מסוכן לשממית?

לקחתי קופסת פלסטיק פשוטה אם מכסה,פתחתי פתח עם סכין לא רציתי סתם קופסת פלסטיק
מכוערת בטרריום של הלאופרד חשבתי ובא לי רעיון לעשות אותו בצורת סלע כלשהו,הלכתי לגינה
אספתי מלא אבנים לקחתי אקדח דבק חם והדבקתי על כל הקופסה חוץ מלמטה,עכשיו נתתי לזה
להתייבש יומיים ואני שם מחר לקה על כל הקופסה זה יהיה מסוכן לשממית ? והלקה או הדבק ?
אם תרצו אני יעלה תמונה שתראו במה מדובר פשוט אני לא רוצה להכניס את זה סתם ולגלות שזה
רעיל או משו אני צריך חוות דעת :?
את האבנים היה רצוי לחטא לפני. לפני שהדבקת, ואין צורך בלקה.

אבל אם כבר הדבקת לפני ששאלת אם זה בסדר או לא. אז תמרח לקה שלפחות מה שחי שם ימות.
לגבי אם זה רעיל לשממית, אני בספק,
רק שים לב שלא מצויין אחרת על הלקה :)
אני לא נוהג לבשל אבנים שאני מוצא, זה מיותר ולא תמיד אפשרי.
אין בעיה מיוחדת עם מה שבנית. קח גיגית קטנה ושים בה מים עם מעט כלור.
תניח בפנים את המחסה שלך ותוודא שהוא שקוע לגמרי. אחרי שעה שעתיים אפשר להוציא ולשטוף היטף באמבטיה עם מים זורמים כדי להוציא כמה שיותר מהלכלוך ומהכלור שנשאר על האבנים.
תן לזה להתאוור 24 שעות בשמש במקום פתוח ושאריות הכלור יתנדפו.
יכול להיות שבימים הראשונים עוד יישאר מעט ריח אך הוא יתפוגג די מהר.
הסיכון העיקרי במחסה הזה הוא לוודא שהאבנים שבחרת יושבות היטב אחת על השנייה כדי שהמחסה כולו לא יקרוס על מי שנמצא בתוכו. דבק סיליקון חם חלש יותר מהדבק הקר ולכן הייתי מחזק קצת מבפנים.

לגבי לכה, לא רואה את ההיגיון או התועלת אבל לשיקולך. זה בטח לא תרופה למניעת טפילים אלא נותן גוון בוהק יותר לאבן. שים לב שהלכה לא רעילה (רובן כן רעילות)
השאלה אם אני ישים את זה בגיגית אם מים זה נראלי יתפרק או משו כי זה דבק חם והאבנים פשוט יתנתקו מהקופסה לא ? והמחסה לא יכול לקרוס כי זה פשוט קופסה אם מכסה שפשוט הדבקתי עלייה ואני יכול להוציא תמכסה וזה פשוט קופסה
אם האבנים בקיצר זה לא יכול להתמוטט בשום דרך חשבתי על זה ..

http://www.siz.co.il/my/zuyl0zyjdjzt.jpg

לא האיכות הכי טובה אבל ככה זה נראה אני פשוט מרים תמכסה שם בפנים נייר סופג והשממית נכנסת פנימה
זה בסדר כתא לחות ? אני יקנה לקה על בסיס מים.. רק תענו לי על השאלה פה מעלי ^
קודם כל אחלה מסתור מאוד יפה.
לדעתי אם תכניס אותו למים הוא לא יתפרק..
במקום נייר לח עדיף שתשים חול ותרסס אותו בקצת מים שלא יהיה בוץ.
זה תא לחות. אם זה יתפרק במים זרוק את זה לפח, שלא יתפרק על הלטאה.
בקיצור, לא אמור להתפרק ואין צורך בשום לכה.
לכה לא הורגת טפילים!
לא זה לא התפרק... אז זה יכול לשמש כתא לחות ? ואין אפשרות להשים נייר סופג ?
פשוט אין לי איך להשיג חול יש לי חול מיועד לזוחלים חום כזה ... הוא משמש כמצה.. אפשר להשים
אותו בתא לחות ולהרטיב אותו וזה ישמש ? אני רוצה להשים לכה לא קשור לטפילים שיקבל צבע יותר טוב פשוט כול
הדבק רואים וזה ואני רוצה שזה יראה יותר טוב..
warmstr לכה לא הורגת טפילים!
בוודאי שהורגת..
לא משתמשים בה בתור ריסוס כי זה אידיוטי, אבל אם תקח אזור נגוע, ותעטוף אותו בלקה, הם ימותו.
עכשיו השאלה שלי עשיתי מה שאמר לי הבחור למעלה שמתי בדלי אם כלור לשעתיים,הוצאתי יבשתי בשמש 10 שעות
עכשיו שמתי ספרי לקה שלא מסוכן לבעלי חיים בדקתי.. אני נותן לזה להתייבש עד מחר בצהריים בשמש בחלון
אפשרי להכניס לשממית בלי חשש שהיא תמות ?
אפשר להכניס ? ואפשר להשים על זה משחת נעליים ? רעיל לא רעיל ? עזרה..