כל הכבוד ויישר כוח

נראה לי שאני הראשון שכותב על התערוכה,
אז תודה רבה רבה לכל אלו שאפשרו לחברי העמותה לבוא לידי ביטוי זו השנה השנייה עם תוספת קטנה של מגדלים קטנים יותר (כמוני) אז אני רוצה לומר תודה אישית שהחבר'ה המנהלים את העמותה נתנו לי את ההזדמנות לבוא ולהציג ולהחדיר למודעות הציבור פן אחר של עולם הזוחלים.
תודה רבה לאלו שעמלו ימים כלילות כמו: מייקי, בנג'ו, אילן, גיאל ואבירם, גולן, אבי ושמעון, אבי ורפאל ואם שכחתי מישהו אז סליחה..
תודה לכל חברי העמותה וחברי הפורום סנייקס, אני חושב שממש ניתן לראות כיצד קהילת פורום רצינית אם היא רוצה ובעזרת האנשים הנכונים היא יכולה להרים מופעים ותערוכות התארגנויות וסיורים.
אז שוב תודה רבה לכולם אלו היו שלושה שבועות מדהימים מבחינתי (התערוכה בהרצליה והתערוכה היום)
מחכה לעוד...

אורן אדרי.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
מסכים איתך לחלוטין,באמת כיף לראות איך עולה המודעות לתחום,וכיצד מתגבשת העמותה ומרימה אירועים מרשימים וברמה גבוהה...
אז באמת כל הכבוד...

(ורק למען הדיוק,צריך לומר לילות כימים) :wink:
היה מדהים!
גם הרצליה וגם היום...
תודה רבה לכולם!
:D
==========
מיכאל ויעל
הורים גאים ל-14 ילדים :
כלבה פיצפונת, 3 צ'ינצ'ילות,
4 חתולים, 2 שממיות מנומרות,
איגואנה, חומט כחול לשון,
נחש כרכן תירס ותוכי קוקוטייל
==========
אופפפפס.. צודק o.r אבל יש לי תירוץ.
תראה את השעה שרשמתי את ההודעה חח..
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אני רוצה לנצל במה זו להגיד תודה:
-לכל המציגים על התצוגות המושקעות שהכינו ואשר יצרו את האפקט המבוקש.
-לבן שריכז את כל החלק המנהלתי של שתי התערוכות.
-לגיאל, לאילן ולעומר (רייך), שלמרות שלא הציגו בתערוכת חיות הבית, הם בהחלט באו לעבודה וסייעו לכל מי שהזדקק לעזרה.
-לאסף אפל שתרומתו היתה מכרעת להוצאתה לפועל של כל האופרציה הזאת.

אני אישית התאוששתי רק עכשו לאחר שצברתי קצת שעות שינה חסרות וכבר מתחיל לחשוב על התערוכה הבאה (שתתקיים ככל הנראה בסוכות).

הדלת פתוחה גם למציגים פרטיים - חלק מהמסר שאנו מעוניינים להעביר הוא שאת החיות האלה מגדלים בבית.
הכיף הגדול מבחינתי הוא לראות את הפנים של האנשים שנוגעים לראשונה בחייהם בנחש או לטאה. אותם ילדים צעירים יגדלו עם החוויה הזאת ולדעתי תהיה לכך השפעה חיובית על היחס שלהם לזוחלים לכשיגדלו. אני מאמין שבמוקדם או במאוחר, נמצא אותם גולשים כאן באתר (או באתרים דומים אחרים), שואלים ועונים על שאלות הנוגעות לזוחלים.

להתראות בסוכות
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il