מתי התאהבתם בקטע של הנחשים?! ואיזה נחשים יש לכם?!

עמוד 1 מתוך 3
חחחח ספרו ספרו מתי "התאהבתם" בקטע של הנחשים??
איזה נחשים יש לכם?!?!
מה הנחש הראשון שראיתם?!

חח
יאללה ניהיה רציניים-!#..
ספרו..

אני תמיד אהבתי.. לא יודע למה..
הפעם הראשונה שראיתי נחש זה היה שראיתי לייד הבית שלי חתולה משחקת עם משהו מתחת למזרון.. הרמתי את המזרון.. וראיתי נחש שחור לבן ממש דק.. שברח.. וניבהלתי ורצתי וברחתי וסיפרתי לדודים שלי (וגם לבני דודים.. אבל קודם לדודים שיזמינו לוכד נחשים) שגרו לייד.. והם לא האמינו! ואז לסבתא שלי.. והיא הזמינה לוכד.. ואני לא זוכר מה קרה אחרי זה..
עכשיו אני יודע שזה היה מחרוזון דו-גוני (תיראו בנחשי ישראל) (הוא "על סף סכנת הכחדה")

זה הפרטים עליו:
אורך: המחרוזן מגיע לאורך של כ-40-50 ס"מ.
תאור: לנחש טבעות צהובות ושחורות העוטרות את גופו.
התגוננות: נחש תת ארסי אך ארסו לא מסוכן לאדם.
מזון: לא ידוע.
פעילות: המחרוזן פעיל בלילה.
תפוצה בארץ: רוב חלקי הארץ.
תפוצה בעולם: סוריה.
מידע נוסף: מחזרוזן דו-גוני הוא נחש שמעט מעוד ידוע עליו בגלל היותו נחש על סף סכנת הכחדה בגלל פלישת מינים זרים לאזורי המחיה שלו, אחד מסיבות היעלמותו מאזוריי המחייה שלו היא בגלל חתול הבית שמסכן את הישרדותו של המחרוזן.

ספרו ספרו אתם עכשיו..#!@
אני התאהבתי בנחשים בגיל 14 בערך כשמצאתי בשטח ליד הבית שלון טלוא ראש..
ולמחרת 2 תלום קשקשים..
מאז גידלתי עשרות זוחלים,עבדתי בגן חיות בתור מטפל זוחלים והיום אני מגדל קצת נחשים בבית..
אני מאוהב בנחשים מאז הייתי ילד,
ורק לפני 3 שבועות הוריי הסכימו שאביא נחש לבית
אחרי כמה ימים היה בבית כרכן תירס ביבי
אחרי 10 ימים אצלי הוא ברח
וטרם מצאתי אותו :(
ואני מרגיש מדוכא כל הזמןן זה באמת יפה לגדל חיות כאלה
אני מקווה שאמצא את הכרכן (זה כבר תנאי לנחש שני)

לאלבום שלי

מגדל:
כרכן תירס צעיר
טרנטולה מקורזלת צעירה
A'laaJassarאני מאוהב בנחשים מאז הייתי ילד,
ורק לפני 3 שבועות הוריי הסכימו שאביא נחש לבית
אחרי כמה ימים היה בבית כרכן תירס ביבי
אחרי 10 ימים אצלי הוא ברח
וטרם מצאתי אותו :(
ואני מרגיש מדוכא כל הזמןן זה באמת יפה לגדל חיות כאלה
אני מקווה שאמצא את הכרכן (זה כבר תנאי לנחש שני)
חפש בכל מקום!
גם במקומות גבוהים..
אני שמתי את הכרכן שלי על המיתה.. ולא יודע אך שככתי מימנו.. שקראתי פה הודעות וכאלה.. בידיוק חבר התקשר אליי.. והלכתי אליו.. הלכנו לכמה שעות..
חזרתי.. הוא היה כבר 4 שעות לבד.. חיפשתי הפכתי את כל החדר! ובסוף מצאתי אותו על הארונית של הטלוויזיה!! פייי מעניין אך הוא הגיע לשם :S
יש מצב אולי הוא טיפס על חוט אחד.. אבל זה קטן מידיי זה לא ניראה הגיוני!
אם הנחש היה בחדר שלי הייתי הופך את החדר ! ומוצא אותו
אבל הבעיה שהוא היה בעליית הגג, אי אפשר להפוך מכבסות וארונות גדולות!
חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי
הלוואי שאמצא אותו

לאלבום שלי

מגדל:
כרכן תירס צעיר
טרנטולה מקורזלת צעירה
אני מאוהבת בכל סוג חיה שיכולה להיות... :) החיה הראשונה שלי הייתה צב, בגיל שמונה וחצי בערך... לתחום של הנחשים נכנסתי דרך רפי ("ילד הג'ונגל") בגיל 14-15 בערך... למדתי ממנו המון ! והנחש הראשון שלי היה פיתון בורמזי, (עד היום היא אצלי) ויש לי עוד 3 קינגים.
אני התחלתי להתאהב בנחשים ובזוחלים בכלל שלא נדבר על שאר בעלי-החיים בערך בגיל 3-4 הבעל-חיים הראשון שגידלתי כחיית מחמד היה צב יבש ישראלי שמצאתי אותו במיגרש המשחקים ומכאן כבר אין דרך חזרה.
מה אני מגדל????
עדיף שלא תידעו!!!!!!!!!!
תמיד אהבתי חיות בכללי
תמיד היו בבית חיות היו לי חתולים כלבים צבים ציפורים דגים איגואנה וכמה קיפודים .... חחחח ופעם אחת אבא שלי מצא בז והביא אותו הביתה אבל אסור לגדל כזה דבר בבית אז הבאנו אותו לגן הזיאולוגי בגלל שהוא היה קצת פצוע בכנף
הנחש הראשון שהיה לי זה היה נחש כיפה קטן אני חושב...הייתי בן 4-5 משהו כזה אבא שלי מצא אותו והחליט להביא אותו הבית ואז הוא ברח ולא מצאנו אותו יותר... לפני שנתיים קניתי בירית ( לא הכי טוב כנחש ראשון ) והוא מת מדלקת ריאות.
ועכשיו אני מגדל קינג קליפורניה :)
אוקיי, אני גידלתי המון המון זוחלים ישראלים אז על תאכלו אותי כי ליפני שהתחלתי להשתתף בפורומים לא היה לי שמץ שזוחלים זה מוגן..אני דווקא התחלתי בטרוף של עקרבים כי כל החיים שלי פחדתי מוות מהחיה הזאת ואז בפעם הראשונה שהחזקתי אותה החלטתי שהיא די חמודה, מתוקה עגלגלה מושכת, סקסית...סתם סתם...גידלתי איזה 20 עבידיים כושים מספיק עקצנים כמה שחרנים 3 נבואים שאיתי עד היום בותוס עקרבון מידברי חד צלע ועוד וכדו' וכיוצא בכך, המון עקרבים...
חוץ מיזה גידלתי 3 פרווניות 2 זכרים ונקבה, 2חומטי פסים, נחושית עינונית חומט גמד, 5 שממיות זוטיות עיחותל אדמדם, חברבר, וזעמן מטבעות. אני מגדל גם כרכן תירס מהממם ביופיו ופיתון מתכדר...ניסתי לרכוש את הטרנטולה הראשונה שלי אבל 150 שקל שנשלחו בדואר ונימצאים עכשיו אצל מניאק מאושר שגנב אותם בדרך הוציאו לי ת'רוח קצת... 😈
מגיל 3 בערך מפגש ראשון עם מתכדר בוגר בגן הזאולוגי בקיבוץ שאיני זוכר את שמו
זוחל ראשון קינג קלי
כיום מגדל רק גרבילים וגופים :D
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
מגדל נחשים כבר 12 שנה, התחלתי עם נחשי מים ועברתי לפיתונים.
הנחש הזקן ביותר שלי בן 11 אצלי מגיל 13 אחרי כמה שנים של התעניינות עברתי לגדל גם בואות,כרכנים,קינגים ופיתונים אחרים.
ראוי לציין שהתעניינותי בעיסוק גידול הזוחלים הגיעה אליי כאשר ביקרתי בתצוגת נחשים שהייתי בן 10 אצל יעקב סלע לוכד הנחשים ז"ל.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מגיל 5 בערך מפגש ראשון עם בואה בפינת חי בקיבוץ שאיני זוכר את שמו
זוחל ראשון חשופית
כיום מגדל גם כמו לירון רק שרקנים ו3 חשופיות
L&Sכיום מגדל רק גרבילים וגופים :D
אתה באמת מגדל גרבילים או שאמרת את זה בצחוק? אם התכוונת ברצינות אילו סוגים יש לך?
אני יודע שזה לא המקום לשאול, אבל אני לא רוצה לפתוח נושא חדש ואז לדעת שאמרת את זה בצחוק 😲
😎

מה ניראה לך ?
OR
L&Sכיום מגדל רק גרבילים וגופים :D
אתה באמת מגדל גרבילים או שאמרת את זה בצחוק? אם התכוונת ברצינות אילו סוגים יש לך?
אני יודע שזה לא המקום לשאול, אבל אני לא רוצה לפתוח נושא חדש ואז לדעת שאמרת את זה בצחוק 😲
תשמע לא כולם מגדלים המון חיות.. נגיד ללירון פעם היו הרבה.. אבל היום יש לו 4 סוגים שונים של גרבילים וגופים זה לא כל כך נחשב... אבל בוא נגיד שאין מה להשוות לפעם
נכון :)

פעם הייתי בעל גן זאולוגי היום ירדתי מזה
היום אני ועומר שותפים לריבוי והכלאות של מכרסמים שונים 😲
כן אני זוכר את הימים שהיו לו משהו כמו 24 גרבילים ו40 גופים ומלא מלא זחלי קמח ..
והיה לו אפילו נחש אחד גדול לאללה אני חושב בואה לא?
מחורזן דוגני אחי ... 😈