חחחח ספרו ספרו מתי "התאהבתם" בקטע של הנחשים??
איזה נחשים יש לכם?!?!
מה הנחש הראשון שראיתם?!
חח
יאללה ניהיה רציניים-!#..
ספרו..
אני תמיד אהבתי.. לא יודע למה..
הפעם הראשונה שראיתי נחש זה היה שראיתי לייד הבית שלי חתולה משחקת עם משהו מתחת למזרון.. הרמתי את המזרון.. וראיתי נחש שחור לבן ממש דק.. שברח.. וניבהלתי ורצתי וברחתי וסיפרתי לדודים שלי (וגם לבני דודים.. אבל קודם לדודים שיזמינו לוכד נחשים) שגרו לייד.. והם לא האמינו! ואז לסבתא שלי.. והיא הזמינה לוכד.. ואני לא זוכר מה קרה אחרי זה..
עכשיו אני יודע שזה היה מחרוזון דו-גוני (תיראו בנחשי ישראל) (הוא "על סף סכנת הכחדה")
זה הפרטים עליו:
אורך: המחרוזן מגיע לאורך של כ-40-50 ס"מ.
תאור: לנחש טבעות צהובות ושחורות העוטרות את גופו.
התגוננות: נחש תת ארסי אך ארסו לא מסוכן לאדם.
מזון: לא ידוע.
פעילות: המחרוזן פעיל בלילה.
תפוצה בארץ: רוב חלקי הארץ.
תפוצה בעולם: סוריה.
מידע נוסף: מחזרוזן דו-גוני הוא נחש שמעט מעוד ידוע עליו בגלל היותו נחש על סף סכנת הכחדה בגלל פלישת מינים זרים לאזורי המחיה שלו, אחד מסיבות היעלמותו מאזוריי המחייה שלו היא בגלל חתול הבית שמסכן את הישרדותו של המחרוזן.
ספרו ספרו אתם עכשיו..#!@
איזה נחשים יש לכם?!?!
מה הנחש הראשון שראיתם?!
חח
יאללה ניהיה רציניים-!#..
ספרו..
אני תמיד אהבתי.. לא יודע למה..
הפעם הראשונה שראיתי נחש זה היה שראיתי לייד הבית שלי חתולה משחקת עם משהו מתחת למזרון.. הרמתי את המזרון.. וראיתי נחש שחור לבן ממש דק.. שברח.. וניבהלתי ורצתי וברחתי וסיפרתי לדודים שלי (וגם לבני דודים.. אבל קודם לדודים שיזמינו לוכד נחשים) שגרו לייד.. והם לא האמינו! ואז לסבתא שלי.. והיא הזמינה לוכד.. ואני לא זוכר מה קרה אחרי זה..
עכשיו אני יודע שזה היה מחרוזון דו-גוני (תיראו בנחשי ישראל) (הוא "על סף סכנת הכחדה")
זה הפרטים עליו:
אורך: המחרוזן מגיע לאורך של כ-40-50 ס"מ.
תאור: לנחש טבעות צהובות ושחורות העוטרות את גופו.
התגוננות: נחש תת ארסי אך ארסו לא מסוכן לאדם.
מזון: לא ידוע.
פעילות: המחרוזן פעיל בלילה.
תפוצה בארץ: רוב חלקי הארץ.
תפוצה בעולם: סוריה.
מידע נוסף: מחזרוזן דו-גוני הוא נחש שמעט מעוד ידוע עליו בגלל היותו נחש על סף סכנת הכחדה בגלל פלישת מינים זרים לאזורי המחיה שלו, אחד מסיבות היעלמותו מאזוריי המחייה שלו היא בגלל חתול הבית שמסכן את הישרדותו של המחרוזן.
ספרו ספרו אתם עכשיו..#!@