משו קטן ונחמד עם שאלה בנוגע לעכברים

אהלן תושבי אתר סנייקס רק עשיתי פרוייקט קטן שארך 4 ימים רק רציתי לידע אותם שהיה לי 15 קופסאות
30 גובע 60 אורך ו40 רוחב אז הן היו במחסן הרבה זמן והחלתתי לעשות סוף סוף מזה כלובי ריבוי הכנה ביתית שכל אחד יכול לעשות פשוט קניתי 2 מטר רשת ברזל עם חורים ריבועים בגודל בערך 1 סנטימטר חתכתי חתיכות שמתאימות לכלובים ופשוט שמתי את הרשת על הכלובים וקיפלתי את הקצוות על כל כלוב והצורה נתפסה ברשת עשיתי שקעים כאלה ברשתות ושמתישם אוכל מקצועי שקניתי שק של 25 קילו קניתי מלאא שקים של נסורת וחיברתי מהצדדים כליי מים עם החורים שעשיתי במלחם אירגנתי את הנסורת מים ואוכל חילקתי לכל כלוב בנתיים קניתי רק 2 קבוצות עכברים אבל בהמשך אני יקנה עוד ונולדו מלא עכברים קטנים והעברתי אותר לכלוב אחר והכשיו אני רואה שהקטנים מתחילים לאכול לשתות ולא יונקים מהאמא אז הקטנטנים האלה יוכלו להפרד מאמא כדי שהיא תחזור לקבוצת ריבוי ?
עכבר קטןן.jpg

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
זה עניין בעייתי.. אם תחזיר את האמא עכשיו, אז הם יתקפו אותה.
יש סיכוי שהיא תשרוד ועוד כמה ימים יפסיקו המריבות והיא תחזור לקבוצה כביכול.. אבל גם יש סיכוי שלא..
בד"כ מה שעושים זה נותנים להם להתרבות כולם ביחד... ושהקטנים גמולים. מעבירים אותם לחיות בנפרד.. לא משחקים כל פעם עם אמא אחרת..
אבל כשהשארתי את האמא בתוך הקבוצה עם הוולדות אז הרגו את הוולדות

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון