זיהוי מין בטרנטולה שלי

יש לי אדומת ברכיים בת כמעט שנה. ברגעים אלו היא מסיימת נשל נוסף והיא כבר בגודל מכובד, לדעתי גודל שכבר מאפשר זיהוי מין לפי נשל. הבעיה שאיני מבין בזה ולא מצליח לזהות בעצמי.
אני רוצה לחכות כמה ימים ולצלם אותה ואת הנשל ולהעלות לאתר, בתקווה שיש פה אנשים שיצליחו לזהות לפני הנשל. רק לפני שאני מעלה רציתי לדעת אם יש זויות צילום, דברים נוספים שאני צריך להתעמק בהם בצילום ולהתרכז בלהעביר אותם טוב בתמונה כדי שתוכלו לעזור לי לזהות את המין.

אשמח לשמוע הצעות ותודה לעוזרים :]
הבטן שלה.. תסתכל בשרשורים קודמים בפורום ותחפש תמונות של נשלים לזיהוי מין.
זהו, שראיתי שרשורים ותמונות.. הבעיה שאני לא מצליח לראות את זה... לפחות לא הצלחתי בנשלים הקודמים, מקווה שזה יהייה ברור מספיק
תעלה תמונה וננסה למקד אותך לאיזור הרלוונטי. אם מצאת את המקום שאתה מחפש ולא מצאת את ה"קפל" שיש לנקבות אז או שיש לך זכר או שפיספסת את זה. אם הנשל קטן אז קשה לראות את זה בעין, צריך להגדיל, אני אישית מצלם עם מאקרו ומגדיל במחשב.
זה לא האיזור שאתה אמור לצלם. אני מעלה תמונה של נשל של אדומת ברכיים שלי בזוית הנכונה, תנסה לצלם את הנשל שלך בדיוק ככה. יכול להיות שאצלך הנשל כבר התייבש ואם החלק של הבטן מקופל אז תהיה חייב לחכות לנשל הבא כי קשה לפתוח אותו כשהוא יבש מבלי לקרוע אותו.

בתמונה אפשר לראות בוודאות את הסימן שאנחנו מחפשים. שים לב ל'קפל' שנמצא בין שני הטריכאות.

Uploaded with ImageShack.us
זהו שנראה לי שהנשל כבר מקופל מדי בשביל זיהוי באיזור של הבטן... =\
אני תמיד חשבתי שהסימנים זה באיזור של החלק האחורי..
האיזור נמצא בחלק הקידמי של הבטן, שהיא בעצם החלק האחורי של הגוף כולו.

לא נורא, בנשל הבא תשתדל לשים לב ולהגיע אליו לפני שהוא מתייבש ואז הוא נפתח בקלות.