Bringing my snakes and reptiles to Israel

Hi,

we are moving to Israel in June and want to bring our 2 corn snakes, 2 chameleons, and 2 bearded dragons with us - can anybody help us with the procedure on how to do that? The airline we use will not fly our animals with us. Can anybody please give us advice???
you can write in Hebrew.

Thanks!
Daniela
מסכן הבחור 😢 שבעה חודשים מחכה לתשובה 😢 ואף אחד לא ענה לו
מסכן 😢
אני חושב שהוא לא הצליח להביא ת"נחשים שלו לארץ 😢
מסכן 😢
אתם אכזריים 😈
אתם בכלל לא נחמדים 🙄
abudi darawshi
a.d
שששש אסורלהעיר לו שבן לא יכעס עלינו.כבר ראיתי תגובות של ''המנהל'' לאנשים שהעבודי הזה הרגיז אותם אז עזוב בשבילנו זה אתר מעניין בנושא זוחלים לאחרים זה עוד דרך להעביר את השיעמום ולקבל קצת יחס הזוי ההודעות שהוא מגיב להן אחרי מליון שנה
אניריסטי (ברור שזה לא השם שלך...) רק רציתי לומר של כשאתה נכנס להודעות חדשות ורואה הודעה חדשה פשוט תסתכל מי רשם הודעה אחרון אם אתה רואה שרשום שם "abudi" את תכנס לנושא ותחסוך ממך את כל העצבים שלך על עבודי ותאמת אני יודע שהוא קצת מבלבל תשכל אבל לא נורא הוא חדש הוא לא יודע כל כך הרבה דברים בנושא של זוחלים הוא מסתקרן שזה תגובה טבעית וזה הכל אז פשוט אל תתיחס , זה לא כל כך קשה ;)
כן אנריסטי אתה לא חייב לענות ❗
תודה דניאל על ההגנה :wink:
abudi darawshi
a.d
אבל הוא מגיב גם על נושאים של משתמשים אחרים(לא שאני אומר לא שיפסיק)ואז אני רואה את ההוגעות המעצבנות שלך(מלא סמיילים וכו')
בוא נעשה הסכם אתה לא כותב הודעות מגוזמות(לא מחוסר ידע)ובלי מיליון סמיילים(אחד זה מספיק)ואני לא יגיב בצורה תוקפנית יותר אלייך בסדר? =)
אם אפשר גם לסכם שתעבירו את התגובה שלכם מיני-בדיקה בוורד לפני כן? השגיאות מקשות מאוד על ההבנה.
טוב אז אנחנו שווים
אני אכתוב נושאים חשובים ואפחית ת"כמות הסמיילים ואתה לא תהיה אגרסיבי כלפי 😁
abudi darawshi
a.d
ננעל
מה זה הבלבל"ת הזה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.