פרוייקט הויוריומים הגדול - ויוריום מס' 7 עיצוב והקמה - 24.3

טוב חברים, כפי שהבטחתי, הנה סרטון ותמונות של ויוריום מס' 7 ( LUCKY NUMBER 7 ) שסיימתי לפני מספר ימים.
כאן החלטתי להרחיב את מספר סגנונות העיצוב שלי ולנסות ולהעצים את חווית הצפייה על ידי יצירת הרגשת תלת ממד חזקה יותר ( ועדיין לשמור על שימושיות והתאמה לצפרדע העתידה לאכלס את הויוריום הנ"ל ).
לכן התמקדתי ביצירת אובייקט אחד מרכזי ובעצם להשאיר חלל פתוח ( הזכוכית החשופה בצלע האחורית ובצד ימין ) שיאפשר כניסה רבה יותר של אור ובכך להשיג את המטרה לה כיוונתי, מראה נקי, ברור ומרווח.
מיותר לציין שהמדרגות/מדפים הרחבים שעוצבו במכוון על ה"אוורסט" :D בויוריום הם במיוחד למטרת הגדלת שטח הפנים שאותו הצפרדעים תוכלנה לנצל.

האובייקט הקטן יותר בצד ימין למעלה משמש לשתי מטרות ועוצב על מנת לשבור את המראה המרובע שיוצרת פינת הויוריום ובכך ליצור מראה יותר טבעי לחלל הפנימי וכמובן לשמש כאדנית לצמחיה שבבוא הזמן תגדל ותמלא את הצד הימני עד למצע ואף תעצים עוד יותר את שבירת המראה המרובע של הטרריום ותעניק הרגשה של סביבה יותר טבעית שתטיב עם הצפרדעים בכך שתספק להן מקומות מסתור נוספים .

כמובן שבקרוב תקבלו עדכון של הדיירים שיאכלסו את הויוריום הנ"ל. כמנהגי אני מחכה שבועיים לפחות כדי לראות שהכל תקין ובמיוחד לתת לצמחיה זמן להסתגל כמו שצריך לביתה החדש.

מקווה שמצא חן בעיניכם. אשמח לראות תגובות/שאלות.

סופ"ש נפלא לכולם !

YouTube Video Thumbnail

מדהים הפרוייקט הזה בהחלט הכי מעניין אותי!! :)

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
אווו דיי אני חייב לבוא לבקר

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אאאאאאאאא 😲 וואו זה אחד הדברים היפים שראיתי.
מה גודל הויווריום?
אעעע אני יכול לבוא גם חחח :)

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
תודה רבה לכם חבר'ה, אני מאוד שמח שהעיצוב מצא חן בעיניכם :)

גודל הויוריום הוא 30X30X45ס"מ
יפיפה! באמת כל הכבוד! תגיד, מאיפה אתה משיג את הקריפטנטוסים? אני מחפש בטירוף כבר המון זמן ללא הצלחה... ואותה השאלה מעיניינת אותי גם לגבי התחב..
תודה, אסף.
תודה רבה,
הקריפטנטוסים גיעים ממשתלת אפיפיט ומחברים אחרים בתחום.
הטחבים גם כן, חלק מגזם שבהמשך גדל אצלי ,"במוסייה"
עומר, זה פשוט מקסים.

עושה חשק.... להיות צפרדע.
(אוף, חבל שהיא נישקה אותי) 😄
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il