ואוו איזה משלוח בגדים

עמוד 1 מתוך 2
חיות !
צריך להשמיד אנשים כאלה
וואי איזה נחש בתמונה שם...
זה קורה כאשר יש כאלה אנשים שחולים על דברים כאלה.. נחש שווה את אח שלו..

לאלבום שלי

מגדל:
כרכן תירס צעיר
טרנטולה מקורזלת צעירה
עומריחיות !
צריך להשמיד אנשים כאלה
למה להשמיד??? שמע , אני לא יודע אם זה חוקי מה שאני אומר אבל זה טוב שהוא לפחות ניסה לעשות את זה..המצב של הזוחלים בארץ גרוע כי אוסרים לייבא מינים מיוחדים ונדירים..אז אין מה לעשות חוץ מלהבריח אותם...
ולגבי התעללות אני לא חושב שזה התעללות כי הם היו בתוך שקים שמותאמים לגוף שלהם..כמה שעות לא יקרה כלום !
חחח מה אתה רציני שאתה אומר את זה ?
חשבת שיש מינים של נחשים שאסור ליבא לארץ מסיבה מסוימת ?
וסליחה שאני אומר אבל להשאיר זוחל שבא לארץ בטיסה מסין או מתילאנד לא יודע מאיפה שזה 14 שעות טיסה...ועזוב את הזמנים של המשלוח עד שהוא הגיע למטוס ועד שירד ועד שעלו על זה, בתוך שק קטן וצפוף שבקושי יש בו אויר...וכל הטלטולים של הטיסה וזה אז זאת התעללות !!

בכל מקרה אני רק אומר שזאת התעללות ומקווה שהמקרים האלה יפסקו או לפחות יפחתו
( ולא רק זוחלים...חיות בכללי )
ראיתי אצל איזה משוגע שאני מכיר סנאי אירופאי... ברחתי משם אמרתי לו יא משוגע..
אומר לי:
אוי ילד, היה לי 4 אבל מכרתי 3 !
אז זה לא מוזר שאנשים עושים דברים כאלה.. זה כסף !

לאלבום שלי

מגדל:
כרכן תירס צעיר
טרנטולה מקורזלת צעירה
כסף.........
בשורה התחתונה אנשים מוכרים דברים חיים
אני לא חושב שיש פה מישהו שחושב שזה בסדר
אני מקווה שלאף אחד פה יצא להבריח איזה נחש או שניים מחו"ל
חחחחח
ישראלי זה הכי אחי
אתה יודע מה אחת הסיבות שלא מביאים מחול זוחלים "נדירים ומיוחדים"?

אתה יודע כמה זמן וכמה כוח ואישורים וכו' הוא היה צריך בשביל להביא נחש אחד???
אני עדין חושב שמה שהוא עשה זה בסדר..סה"כ זאת לא התעללות..וזה רק היה יכול לפתח את תחום הזוחלים בארץ..
נחשים שמביאים מחו"ל יכולים לברוח ולהתרבות בטבע
חוצמזה הרבה מינים שיברחו מהשבי לא ישרדו בחוץ
יכול להיות גם מצב שהנחש חולה וזאת מחלה שהאדם רגיש אליה...אז אותו בן אדן נהיה חולה ומדביק את האנשים שקרובים אליו והם מדביקים את האנשים שקרובים אלייהם וכו וכו וכו
קח לדוגמא את שפעת העופות שבטח הכל התחיל מציפור אחת והמחלה התפשטה בכל העולם
או את הסארס שהתחיל בקנדה והיו מקרים על חולים בארץ שבכלל לא היו בקנדה ...איך אתה מסביר את זה ?
ומה...חסרים לך נחשים וזוחלים מרהיבים שאתה יכול לגדל שניתן להשיג אותם בארץ ?!
שמע אם ממש אתה לא יכול להתאפק...אז סע לתיאלנד קח לך נחש ותקווה שלא יעלו עלייך בשדה תעופה...תחשב כמה זה יעלה לך ותראה אם עדיין כדאי... 💡
niv
עומריחיות !
צריך להשמיד אנשים כאלה
למה להשמיד??? שמע , אני לא יודע אם זה חוקי מה שאני אומר אבל זה טוב שהוא לפחות ניסה לעשות את זה..המצב של הזוחלים בארץ גרוע כי אוסרים לייבא מינים מיוחדים ונדירים..אז אין מה לעשות חוץ מלהבריח אותם...
ולגבי התעללות אני לא חושב שזה התעללות כי הם היו בתוך שקים שמותאמים לגוף שלהם..כמה שעות לא יקרה כלום !
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
עומרינחשים שמביאים מחו"ל יכולים לברוח ולהתרבות בטבע
יכול להיות גם מצב שהנחש חולה וזאת מחלה שהאדם רגיש אליה...אז אותו בן אדן נהיה חולה ומדביק את האנשים שקרובים אליו והם מדביקים את האנשים שקרובים אלייהם וכו וכו וכו
או את הסארס שהתחיל בקנדה והיו מקרים על חולים בארץ שבכלל לא היו בקנדה ...איך אתה מסביר את זה ?
שמע אם ממש אתה לא יכול להתאפק...אז סע לתיאלנד קח לך נחש ותקווה שלא יעלו עלייך בשדה תעופה...תחשב כמה זה יעלה לך ותראה אם עדיין כדאי... 💡

אני מבקש לא לפתח תאוריות שכאלו מה שאתם לא בטוחים בו ב1000% אל תוציאו מהפה אתם פשוט מטעים אנשים אחרים התגובה שלך לא נכונה בעליל
אז אתה אומר שזה בסדר להבריח נחשים לארץ כל עוד הם נראים בסדר ולא חולים ?
עומרינחשים שמביאים מחו"ל יכולים לברוח ולהתרבות בטבע

תגיד אתה רציני? אתה חושב שמי שניסה להבריח את הזוחלים האלה הוא סתם אחד שבחיים שלו לא נגע בזוחלים וחשב שזה כסף טוב? בסדר בטוח הוא עשה את זה בשביל הכסף אבל תאמין לי שהוא ידע טוב מאוד מה הוא עושה ולקח בחשבון מחלות או שהם היו כבר בריאים או שהוא התכוון לטפל בהם טוב..
וכן חסרים זוחלים מרהיבים בארץ!! לצערי...

ולגבי בריחה והתרבות בטבע..
מה רע שתלך לטייל בטבע ותראה פיתון עצים ירוק על העץ?
אני עדין בעד..לא משנה מה תגידו..ואני לא מדבר פה על חוק...
למה אני מתאמץ...
שלום,

אני יוצא מנקודת הנחה שלא למדת על מושגי אקולוגיה בצורה יסודית.
כול סביבה טבעית מורכבת מאיזון בין הטורפים והטרף בה- כול סביבה הגיעה לאיזון זה על ידי עמידות של הנטרפים ויכולת הטורפים לצוד.
הצגת גורם זר מנישה טבעית עלולה לערער באופן חד את האיזון האקולוגי- טורפים עמידים יותר עלולים לטרוף את כול טרפם של המינים הקיימים.
כמו כן עלולים הם להיות נשאים של מחלות לא מוכרות אשר להן הם עמידים לחלוטין אך זוחלים במדינות אחרות לא- דבר זה יכול למוטט אוכלוסיות של
בעלי חיים.
קח לדוגמא את הדבורה האפריקאית- דבורים אלה אגרסיביות מאוד מטבען ועקב ייבוא שלהן לארה"ב מתוך כוונה להפיק יותר דבש הביאו למצב בו דבורים עמידות וחזקות מאוד תקפו כוורות של דבורים אחרות והביאו אותן לסף הכחדה- כמו כן שהן מהוות סכנה אמיתית לבני אדם.

בני אדם עדיין מגרדים את פני השטח בכול הנוגע לתגובה אקולוגית למעשינו. תראה את ההשלכות של שימוש חוזר באנטיביוטיקה כשהאמינו שמצאו תרופת קסם? היום יש לך חיידקים שאין לך דרך יעילה להתמודד איתם.

ודבר אחרון- הייבוא לארץ לא נעשה מטעמי שימור- אנשים רצו חיות מחמד מיוחדות, אז אנשים שהכסף מעניין אותם יותר מכול דבר אחר שלחו אותם. אני מבטיח לך שאף מגדל לא לקח תרבית חיידקים ובדיקות דם מהחיות האלה לפני השילוח. חוץ מזה שזו התעללות בבע"ח נקודה.
אבל מה הסיכוי שהם יברחו? ונגיד והם יברחו , מה הסיכוי שהם ישרדו?
אתם לא מבינים שהמצב של הזוחלים בארץ גרוע מאוד (יחסית) וזה רק היה עוזר ומפתח ואולי עוד כמה שנים שהיו מרבים את החיות האלה והיה מתפתח שוק וסוף סוף נוכל לראות בארץ שלנו חיות קצת יותר מיוחדות ונדירות..ולגבי התעללות! זה לא..הרבה אנשים עושים משלוחים של בע"ח..אולי לא בתנאים כאלה אבל דומים..אם תשים את הנחש שלך בשק שמתאים לגוף שלו למשך 14 שעות לא יקרה לו כלום תאמין לי..!
Nightfallשלום,

אני יוצא מנקודת הנחה שלא למדת על מושגי אקולוגיה בצורה יסודית.
כול סביבה טבעית מורכבת מאיזון בין הטורפים והטרף בה- כול סביבה הגיעה לאיזון זה על ידי עמידות של הנטרפים ויכולת הטורפים לצוד.
הצגת גורם זר מנישה טבעית עלולה לערער באופן חד את האיזון האקולוגי- טורפים עמידים יותר עלולים לטרוף את כול טרפם של המינים הקיימים.
כמו כן עלולים הם להיות נשאים של מחלות לא מוכרות אשר להן הם עמידים לחלוטין אך זוחלים במדינות אחרות לא- דבר זה יכול למוטט אוכלוסיות של
בעלי חיים.
קח לדוגמא את הדבורה האפריקאית- דבורים אלה אגרסיביות מאוד מטבען ועקב ייבוא שלהן לארה"ב מתוך כוונה להפיק יותר דבש הביאו למצב בו דבורים עמידות וחזקות מאוד תקפו כוורות של דבורים אחרות והביאו אותן לסף הכחדה- כמו כן שהן מהוות סכנה אמיתית לבני אדם.

בני אדם עדיין מגרדים את פני השטח בכול הנוגע לתגובה אקולוגית למעשינו. תראה את ההשלכות של שימוש חוזר באנטיביוטיקה כשהאמינו שמצאו תרופת קסם? היום יש לך חיידקים שאין לך דרך יעילה להתמודד איתם.

ודבר אחרון- הייבוא לארץ לא נעשה מטעמי שימור- אנשים רצו חיות מחמד מיוחדות, אז אנשים שהכסף מעניין אותם יותר מכול דבר אחר שלחו אותם. אני מבטיח לך שאף מגדל לא לקח תרבית חיידקים ובדיקות דם מהחיות האלה לפני השילוח. חוץ מזה שזו התעללות בבע"ח נקודה.

א.למי זה מופנה
ב.בסה"כ אתה צודק בחלק מהדברים
עוד משהו שציתי להוסיף בנושא לאחר קבלת מידע יותר לעומק במשלוח נמצאו 30 פיתוני עצים בגודל בייבי 9 מתוכם מתו 21 הגיעו שלמים ובריאים בין היתר בקופסא אחרת נמצאו 9 צבי כוכב צב יקר ונדיר מאוד שאינו חוקי בארצנו.. צב ראש נחש במילים הכי בוטות בעיברית ...ועוד 10 לטאות מסוגים שונים

כל בעלי החיים הוחרמו ויועברו לגני חיות בארץ
מה שמעניין 3 קופאות עם 3 משלוחים שונים מתוכם בן אדם חד בא לקח את כולם
אמרת הכל ❗
ניב...עובדה 9 מתו וזה לא משנה כמה מתוך כמה שרדו העובדה שלהעביר חיות במטוס במקום קטן זאת התעללות ולא צריך לעשות את זה קודם כל מבחינה מוסרית ואחר כך מבחינה חוקית