flex watt

מצאתי את זה למכירה באיבי.
נראה מאוד מקצועי ונוח לכלובים מודולרים..
מישהו מכיר, או יצא לו להשתמש בזה ויכול להמליץ ?

YouTube Video Thumbnail
מומלץ בחום ❗
השימוש בו בקרב המגדלים הוא נפוץ בעולם.
למרות שבארץ לא כל כך.
בסרט הוא עושה שימוש במשטח לחימום ארונית וזה חוסך לו יציאות וכניסות לחשמל, מאוד פרקטי.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

Benjo, זה פשוט להרכבה כמו שזה נראה?
שני חיבורים תחתיים , חיבור כבל חשמל, חיבור שקע וזהו? או שיש צורך בחיבור של שנאי? ל240/220 V
יש לכל הסוגים, תשאל את מי שאתה קונה ממנו אם יש לו אחד שמתאים ל-220 וולט כמו בישראל.

110 זה בארה"ב
240 זה באוסטרליה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

ברגע שאתה מברר את כול הפרטים, אתה מגלה בדיוק למה זה לא נפוץ בארץ...
אומנם, נכון שזה זול... -אבל-.
1- פלקסוואט המתאים ל220V הוא אינו נפוץ. במקומות שאיתרתי, היה צורך להזמין כמות מסחרית כדי שבכלל ישקלו לעבוד איתך.
2- לכול חתיכה נדרשים מבודדים וקונקטורים.
3- חובה לעבוד עם דימר או טרמוסטט, אחרת זה מתלהט וגורם לכוויות באופן ודאי. מחוייב אמצעי שליטה.

העלות של התוספים+המשלוח+ ממיר מ110 ל220 יחד עם טרמוסטט(טרמוסטט טוב עולה 400-500+)... מגיעים להוצאה לא קטנה של כסף.

בארה"ב זה נהדר. אבל ברגע שתשתית החשמל שלנו לא תואמת, ועלות המשלוח כה גבוהה... זה מתחיל להיות מאוד יקר.

הדרך היחידה בה זה ישתלם זה הזמנה מאוד גדולה וקבוצתית. וגם אז, זה ישתלם רק לאנשים שמגדלים מספר רב של זוחלים.
ברור שאם לכל טרריום תשים תרמוסטט זה מאוד יקר אבל היופי שזה מודולרי ולכן מספיק תרמוסטט אחד לכל ארונית זוחלים..
כמו כן שנאי מ110 ל220 זה לא דבר יקר בכלל... תקן אותי אם אני טועה (אני מצאתי ב15 דולר)
וואו (אני לא הייתי קונה את זה על בטוח).........

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
diskinברור שאם לכל טרריום תשים תרמוסטט זה מאוד יקר אבל היופי שזה מודולרי ולכן מספיק תרמוסטט אחד לכל ארונית זוחלים..
כמו כן שנאי מ110 ל220 זה לא דבר יקר בכלל... תקן אותי אם אני טועה (אני מצאתי ב15 דולר)

שנאי מ110-220 בטיחותי, עולה יותר. אתה משתמש באביזר חימום שדורש בקרה... לעגל פינות בשנאי זה רעיון לא טוב.
צריך תרמוסטט איכותי כמו כן, משהו שעולה בסביבות ה 400+ ש"ח... שזה מקביל ל3-4 כבלי חימום.

עידן- רוב התקלות נובעות מחוסר תשומת לב- החיישן נופל לרצפה, ושולח לטרמוסטט שהטמפ' נמוכה, אז הוא מגביר את ההספק יותר ויותר, אבל זה לא משפיע על הטמפ' ברצפה... בינתיים, הנחשים מתבשלים.

מה שקרה בשרשור ששלחת זה שהטרמוסטט עצמו נדפק, זה לא נובע מחיווט כושל.

למעט נחשים\זוחלים, אני ממליץ על משטחי חימום - גם אלה שאינם עם טרמוסטט, ובהספק סביר, לא יעלו על 32 מעלות.
כנ"ל כאבלים.

להרבה... יש כמה פתרונות.
אחד זה רדיאטור- שזה מה שאני עשיתי... אבל זה פיתרון לא מאוד זול מבחינת צריכת חשמל. אני חושב שהוא עדיין די משתלם ביחס לאקלים... ברור שזה תלוי בכמה נחשים מדובר, בסופו של דבר.
שני זה מיזוג... ושלישי זה פלטת חימום במרכז החדר.