כרכנים 2010:
1.זוג כרכנים צעירים, זכר ונקבה במופע נורמל, ששניהם הטרו ודאי גם לאלבינו וגם לאנרי.
מזיווג ביניהם תקבלו את כל מגוון המופעים: נורמל, אנרי, אלבינו וסנוא!!!
בין האחרונים שנשארו מהגנטיקה המסויימת הזו. אחד ב140, שניים ב250.
2. כרכן אלבינו זכר עם גנטיקה מטורפת! באחריות!! הטרו להייפו (אולי אפילו הומוזיגוט ממוסך), הטרו ודאי לכרמל ו66% הטרו לאנרי! מנחש כזה אפשר להוציא שלל מופעים כמו באטרים, אמברים, גאוסטים, אנרי+כרמל, סנוא ועוד. אוכל נהדר חי ומופשר- מעולם לא סירב לאוכל!! נחש איכותי במיוחד עם פוטנציאל רבייה גבוה.. זכר שיכול לכסות מס' נקבות עם גנטיקות שונות. המחיר זול ולא גמיש בכלל- 320 ש"ח.
3. כרכנים נורמל עם גנטיקה לא ידועה: 110 ש"ח. גדולים במיוחד. המחיר יעלה לקראת סוף השבוע עקב ריבוי ההוצאות עליהם בהאכלות וחימומים.
4. כרכנים נורמל הטרו ודאי לאלבינו +66% הטרו אנרי/50% הטרו לכרמל. 130 ש"ח.
לסוחרים וחנויות הלוקחים כמויות גדולות הנחות משמעותיות!!
כל הכרכנים הצעירים בני 4-6 חודשים וגודלם 35-40 ס"מ. מגיעים בכלי פלסטיק מאוורר מתאים לחודשיים הקרובים. כולם אוכלים באחריות חי ומופשר!!! כולם כרכני תירס נקיים ללא דם של כרכן צהוב, בריבוי ביתי אך מקצועי! (הודגרו באינקובטור, כל התאריכים והפרטים הרלוונטים נרשמים למעקב אחרי האכלות ונשלים, מחוממים ומטופלים ברמה הגבוהה ביותר!) לא חנות! (אני סטודנט לביולוגיה...)
יש גם עכברים(קפוא וחי), ולדות, כבול, זחלי קמח, זאופובוסים ותולעי קומפוסט.
שמח לשמוע הצעות להחלפה (נחשים, לטאות, פרוקי רגליים, טרריומים וציוד) .
אני גר בת"א, שכונת הדר יוסף, באיזור האוניברסיטה.
אפשרי לאסוף מאוניברסיטת ת"א (לרכבת- למי שמגיע בתחבורה ציבורית).
אפשר גם, בהתראה של יומיים בערך, לאסוף בראש העין.
אפשר בשישבת.
אסף: 052-3336309
או בפרטי. :D
1.זוג כרכנים צעירים, זכר ונקבה במופע נורמל, ששניהם הטרו ודאי גם לאלבינו וגם לאנרי.
מזיווג ביניהם תקבלו את כל מגוון המופעים: נורמל, אנרי, אלבינו וסנוא!!!
בין האחרונים שנשארו מהגנטיקה המסויימת הזו. אחד ב140, שניים ב250.
2. כרכן אלבינו זכר עם גנטיקה מטורפת! באחריות!! הטרו להייפו (אולי אפילו הומוזיגוט ממוסך), הטרו ודאי לכרמל ו66% הטרו לאנרי! מנחש כזה אפשר להוציא שלל מופעים כמו באטרים, אמברים, גאוסטים, אנרי+כרמל, סנוא ועוד. אוכל נהדר חי ומופשר- מעולם לא סירב לאוכל!! נחש איכותי במיוחד עם פוטנציאל רבייה גבוה.. זכר שיכול לכסות מס' נקבות עם גנטיקות שונות. המחיר זול ולא גמיש בכלל- 320 ש"ח.
3. כרכנים נורמל עם גנטיקה לא ידועה: 110 ש"ח. גדולים במיוחד. המחיר יעלה לקראת סוף השבוע עקב ריבוי ההוצאות עליהם בהאכלות וחימומים.
4. כרכנים נורמל הטרו ודאי לאלבינו +66% הטרו אנרי/50% הטרו לכרמל. 130 ש"ח.
לסוחרים וחנויות הלוקחים כמויות גדולות הנחות משמעותיות!!
כל הכרכנים הצעירים בני 4-6 חודשים וגודלם 35-40 ס"מ. מגיעים בכלי פלסטיק מאוורר מתאים לחודשיים הקרובים. כולם אוכלים באחריות חי ומופשר!!! כולם כרכני תירס נקיים ללא דם של כרכן צהוב, בריבוי ביתי אך מקצועי! (הודגרו באינקובטור, כל התאריכים והפרטים הרלוונטים נרשמים למעקב אחרי האכלות ונשלים, מחוממים ומטופלים ברמה הגבוהה ביותר!) לא חנות! (אני סטודנט לביולוגיה...)
יש גם עכברים(קפוא וחי), ולדות, כבול, זחלי קמח, זאופובוסים ותולעי קומפוסט.
שמח לשמוע הצעות להחלפה (נחשים, לטאות, פרוקי רגליים, טרריומים וציוד) .
אני גר בת"א, שכונת הדר יוסף, באיזור האוניברסיטה.
אפשרי לאסוף מאוניברסיטת ת"א (לרכבת- למי שמגיע בתחבורה ציבורית).
אפשר גם, בהתראה של יומיים בערך, לאסוף בראש העין.
אפשר בשישבת.
אסף: 052-3336309
או בפרטי. :D