ניסיון האכלה של הנחש שלי.

מה גילו של הפרט: 9 חודשים
אורך הפרט: 35 ס"מ פלוס
מתי השיל את עורו לאחרונה: 16.1.11
מתי אכל לאחרונה: לפני חודשיים וחצי לערך
טמפרטורה בטרריום: 28.8-30
גודל טרריום: 33 על 19

היום אחרי שבוע שייצבתי לו את הטמפרטורה בטרריום אני רוצה לנסוץ להאכיל אותו. לפני שבוע קיבלתי את המשטח חימום עם הטרמוסטט פשוט. אחרי הנשל הוא לא אכל, סירב. היום אני רוצה להביא לו טרף מופשר.
מתי? והדרך הכי טובה לתת לו?

תודה.
שכחת לציין רק שמדובר בפיתון צ'ילדרן נכון ?
תן לו בשעות הערב

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אכן צ'ילדרן.
ולא להיות בחדר? או שאני יכל להשים על הטרריום קופסה?
עדיף שלא תהיה בחדר, למרות שהנחשה שלי לא מפריעה לה גם אם אני מביא 10 חברים לראות האכלה אבל שלך בעייתי עם האוכל אז עדיף שיהיה תנאים כמה שיותר טובים
הוא אכל!
העכבר המופשר נעלם!.....
הנחש נמצא במחבוא שלו.
אחרי שהוא אכל הוא יצא להתקרר או שהוא ישאר בצד החם כדי לעכל את האוכל שלו?
עכשיו אחרי האכלה, אני אחכה 3 ימים ואז אני אוכל סוף סוף להחזיק אותו בידיים ללא דאגה שהוא שוב לא יאכל?
שלושה-ארבעה ימים כן.
אל תדאג כל כך.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!