😈
א.את הכלובים תחזירו (זרקו אותם בתוך החצר שלי, בדיוק במקום שקפצתם דרכו)
ב.לא לנסות להיכנס שוב - הכלבים יהיו משוחררים = כואב בתחת הנשיכות
ג.הותקנה מצלמה מהיום.
ראו הוזהרתם 😈
מה לינה פרצו לך לעכבריה ?
העבריינים עכשיו בדרך לחו"ל עם כל העכברים האלה. 😁
את חושבת שזה מישהו מהפורום ?
משתתף בצערך אבל הסיטואציה מצחיקה.
לי פעם פרצו לחדר נחשים, אבל לא לקחו כלום
אחרי שהורידו תמנעול חשבו ששימצאו בפנים כל טוב ובסוף כנראה נבהלו מהנחשים.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
וואו עצוב אז כל זה = אין למכירה ?
אוףף בא לי לקלל אבל יתנו לי הזהרה.
מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+ מור סעדון
אני חושבת , שמי שגונב עכברים עם כלובים ורק את זה - כנראה יש לו שימוש
למי יש שימוש בעכברים - למי שמחזיק זוחלים. אז יש סיכוי גבוהה שהם גולשים בפורום.
ומי שצוחק - אותי זה לא הצחיק בכלל . זה הרגשה סופר לא נעימה ונזק כלכלי . גנבו כלוב עם עכברים מוכנים למשלוח ושתי משפחות.יחד עם כלובים זה כ-500 ש"ח.
linaאני חושבת , שמי שגונב עכברים עם כלובים ורק את זה - כנראה יש לו שימוש
למי יש שימוש בעכברים - למי שמחזיק זוחלים. אז יש סיכוי גבוהה שהם גולשים בפורום.
ומי שצוחק - אותי זה לא הצחיק בכלל . זה הרגשה סופר לא נעימה ונזק כלכלי . גנבו כלוב עם עכברים מוכנים למשלוח ושתי משפחות.יחד עם כלובים זה כ-500 ש"ח.
אני מקווה שהם יצטרכו את העכברים האלה לתרופות!
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
אולי זה ההורים שלך שלא אוהבים את העובדה שאת מגדלת עכברים אז הם מחבלים לך בעסק? O:
אבל ברצינות, איפה את גרה? תחפשי איזה מגדלים מהפורום נגיד או מהלקוחות שלך גרים באיזור שלך (לא נראלי שהם באו במיוחד מאילת) לדעתי בין אם זה מישהו מהפורום ובין אם לא, הוא היה צריך לדעת איך המקום נראה אז יכול להיות שהוא לאחרונה קנה ממך עכברים(במיוחד אם מישו קנה לאחרונה כמות קטנה נגיד עכבר אחד)
AmirYechielyאולי זה ההורים שלך שלא אוהבים את העובדה שאת מגדלת עכברים אז הם מחבלים לך בעסק? O:
אבל ברצינות, איפה את גרה? תחפשי איזה מגדלים מהפורום נגיד או מהלקוחות שלך גרים באיזור שלך (לא נראלי שהם באו במיוחד מאילת) לדעתי בין אם זה מישהו מהפורום ובין אם לא, הוא היה צריך לדעת איך המקום נראה אז יכול להיות שהוא לאחרונה קנה ממך עכברים(במיוחד אם מישו קנה לאחרונה כמות קטנה נגיד עכבר אחד)
איזה הורים... לינה היא בעצמה הורה
בכל מקרה, עכברים לא יכולים לחזור לעכבריה, רק הכלובים ואחרי חיתוי. אני לא אלך לחפש אף אחד בשביל זה. המקום ממוגן, ויהיו עוד אמצעים.
אגב, אף אחד לא מגיע לבית שלי חוץ מחברים ומשפחה.ואנ לא מוכרת עכבר אחד, המינימום זה 50.וכמו שבן אמר - אני בעצמי אמא (הגדולה שלי בת 20).
החדשות : ראיתי את #$@%$&^%$&^#$ אלו! 😈
בני נוער/ילדים שהיו כל כך חצופים שנכנסו לחצר שלי לגמרה בזמן שהייתי שם!! 😈
בדיוק עשיתי עבודות חצר באיזור שהם פורצים את הגדר, נכנסתי רגע הביתה לקחת דשן... ואז מערכת התריעה! רצתי החוצה וראיתי אותם
הכלבים היו סגורים כדי שלא יפריעו. ברור שברחו ה%$@^%$^%$& %@%#@ האלו, שכבר היו צמוד לעכבריה.
אני הולכת להגיש תלונה במשטרה על פריצה(ברור שהיא לא תעשה כלום, אבל אני צריכה רישום למקרה 😈 )
אין גבול לחוצפה! אני פשוט המומה 😲