בשבועות האחרונים סולאריס החלה לקבל נפח משמעותי יותר... והפגינה מה שמכונה "נפיחות טרם ביוץ"(Pre Ovulation Swell).
זה לא תמיד בולט ונראה לעין... אך במקרה השתלשלות העניינים הייתה מאוד קלאסית השנה.

ולפני כשבוע(התאריך המדוייק לא רשום לי פה) זכיתי לראות ביוץ ברור מאוד:

תהליך הביוץ הוא העברת פולקילס(ביציות מעוברות) אל השחלות- הפעילות ההורמונלית גורמת לנפיחות מאוד משמעותית- כאילו הבואה בלעה פוטבול כזה או אחר. נפיחות זו יכולה להארך מספר שעות בודדות, עד יומיים.
וכמה תמונות מייצגות של הגברת לפני תקופת הרבייה(הן נהיות כהות במהלך תקופת הרבייה וההריון).

תודה שהצצתם :)

**תיקון**- בכמעט חצי שנה האחרונה לא יצא לי למדוד את הגברת.
היום היא הייתה בתנוחה שהיה קל למדוד אותה- 2 מ'.
היא הגדולה ביותר מבין הנקבות בהשרצות השונות שיצא לי לראות(ויצא לי לראות את כול האחיות שלה).
זה לא תמיד בולט ונראה לעין... אך במקרה השתלשלות העניינים הייתה מאוד קלאסית השנה.

ולפני כשבוע(התאריך המדוייק לא רשום לי פה) זכיתי לראות ביוץ ברור מאוד:

תהליך הביוץ הוא העברת פולקילס(ביציות מעוברות) אל השחלות- הפעילות ההורמונלית גורמת לנפיחות מאוד משמעותית- כאילו הבואה בלעה פוטבול כזה או אחר. נפיחות זו יכולה להארך מספר שעות בודדות, עד יומיים.
וכמה תמונות מייצגות של הגברת לפני תקופת הרבייה(הן נהיות כהות במהלך תקופת הרבייה וההריון).

תודה שהצצתם :)

**תיקון**- בכמעט חצי שנה האחרונה לא יצא לי למדוד את הגברת.
היום היא הייתה בתנוחה שהיה קל למדוד אותה- 2 מ'.
היא הגדולה ביותר מבין הנקבות בהשרצות השונות שיצא לי לראות(ויצא לי לראות את כול האחיות שלה).