בחדר שבוא הוא נמצא יחסית קר בין 19-20 מעלות. יש משטח חימום, אני שומר על טמפרטורה של 29 מעלות בער בתוכו בצד החם... הקר כמובן יהיה 19-20...
כמה זה מפריע לנחש? אם בכלל...
יש עוד שאלה שלא כל כך קשורה... הטרריום נמצא על שולחן הלימודים שלי... כל פעם שאני מתיישב ללמוד, הנחש בורח למחבוא שלו... הנכחות שלי מפריע לנחש ומכניסה אותו לסטרס?...............
אתה שואל אם הטמפרטורה בחדר מפריעה לנחש...
הטמפרטורה בחדר לא משנה לו כלום כל עוד יש לו את החימום שלו.
הנחש תמיד ירתע מהנוכחות שלך ומהרעש שאתה עושה לו.
זה שהוא ישר הולך למחבוא מעיד על זה שהוא הולך למקום בטוח.
אם הוא נכנס למחבוא אז הוא מרגיש בטוח.
יש לו אינסטינקט בריחה מאיום ובמחבוא הוא מרגיש בטוח.
מן סטרס רגעי... שאין לו לאן לברוח אז זה כבר סטרס רציני.
בכל מקרה עדיף להפריע לו כמה שפחות.
אבל יש מצב שעם הזמן הוא יתרגל לרעידות של השולחן שאתה מתיישב ויבין שלא קורה לו כלום אז אין איום.
אבל יש גם מצב שלא! והוא תמיד יהיה פחדן.
אני לא יודע עד כמה המוח של הנחש מורכב אבל הרבה נחשים מקשרים פתיחת טרריום למשל או הזזת טרריום לזה שעוד מעט הם מקבלים אוכל.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
כבל חימום הוא כבל שמיועד לחימום זוחלים בלבד, הוא יוצר במיוחד לחימום אזור השיכון של הזוחלים.
פעם הבאה תפתח נושא חדש ואל תגיב בשאלה לא קשורה בנושא אחר ושים לב גם לתאריכים של הנושאים.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!