עזרה בבחירת לטאה.

אוקי אז ככה:
אני מגדל נחשים (בעבר קליפורניה קינג סנייק, כרגע מתכדרת סקסית P:)
ואני חושב על להביא לטאה.
הקריטריונים שלי הם ככה:
1)שלא יהיה יותר מידי קשה לטפל בה, אין לי בעיה להשקיע בה כמובן אבל עדיף חיה שלא קשה להרגיל אותה למגע עם בני אדם ולא צריכה הרבה עבודה כדי להגיע להתנהגות טובה.
2)שתהיה במחיר סביר (נגיד לא משו ב1500 שקל כי מה לעשות אין לי סכומים כאלה) כמובן שמדובר על בייבי והם יותר זולים.
3)שתהיה עם מזג טוב ותאפשר החזקה בידיים, עדיפות ללטאה שמזהה ונקשרת לבעלים שלה (אם יש דבר כזה בכלל שוב אני חדש בתחום)
4)עדיף לטאה שלא תצטרך טרריום סופי גדול מידי, החדר שלי די קטן וגם ככה יהיה לי טרריום של מטר וקצת למתכדרת שלי, וגם עדיף לטאה שהבייבי שלה יכול להסתפק במשהו די קטן לבנתיים
5)שלא תהיה יקרה מידי לגידול (הכוונה לאוכל, וויטמינים ציוד וכו', כמובן שאני ישקיע בה כמה שצריך ויקנה את כל מה שצריך אבל שלא יהיה מדובר באלף שקל לאוכל ווויטמנים בחודש P:)
והאמת עדיף שהיא תהיה בסדר עם לאכול רק מזון צמחוני (כמובן שאני יוסיף וויטמנים) כי חרקים זה קצת בעיה (אמא שלי תירה בי)

זהו, שכל אחד יגיד איזה לטאה/ות הכי מתאימות לי לפי הקריטריונים. (:
תודה רבה רבה לעוזרים D:
איגואנה כיאילו נראה לי שלקחת את כל המידע הזה מדף גידול איגואנה

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
איגואנה צריכה טרריום ענקי!
רוב אנשים שאני מכיר מביאים להם חדר
או כלוב של לפחות 4 מטר..
כה איגואנה זה חיה שצריכה הרבה הרבה השקעה גם כלכלית וגם של "אילוף" הרגלה למגע אדם וזה,
בכלל קראת את הקריטריונים שלי? חחח
הכי טוב שתתחיל עם שממית מנורמת ותמצא איזה ספק חרקים קרוב לבית.

או שתבחר אחת מהלטאות האלה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אבל הקטע הוא שאני מחפש לטאה שאני אהנה להחזיק, חומט כחול לשון זה יצור מדהים אבל הוא בקושי זז ולא כיף להחזיק אותו, ושממית מנומרת מהירה מידי ותברח לי כל שניה אז גם אותה לא כיף להחזיק, בכל מקרה אם אני אקנה משו אז החלטתי על דרקון מים סיני,
אבל יש מצב שאני פשוט אשאר לי בתחום הנחשים ואקנה לי עוד מתכדר 😛
ההודעה שלך מלאה בטעויות יסודיות ולכן אני ממליץ לך לעשות יותר שיעורי בית בנושא שיכלול גם הכרה אישית של החיה ולא רק קריאת דפי אינטרנט.

שממית מנומרת ממש לא מהירה מידי.
חומט כחול לשון הוא חיה מגניבה לגידול והחזקה.
חרדוני מים הם סופר זריזים ורגועים להחזקה רק במקרים נדירים.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
אז זהו שהמליצו לי אנשים על חרדוני מים ואנלא אומר את זה בגלל דף האינטרנט
ובטח שאני לא מבין הרבה בלטאות, אחרת למה לי לפתוח את הנושא הזה?
למה אתה כל הזמן מחפש אצלי טעויות \:
לא מחפש אצלך טעויות ואם זאת ההרגשה שלך, לא הייתה שום כוונה מצידי.

אתה באת לבקש עזרה ומידע, אני פה בשביל להסביר ולעזור אבל ברור שמי שהמליץ לך על דרקוני מים סינים בתור חיה רגועה לאחזקה או שהוא לא מבין כלום או שפשוט היה לו אותם למכירה ככה שהטעות היא בעצם לא שלך אלא של מי שנתן לך מידע שגוי.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
סליחה טעות שלי חשבתי שאתה Benjo...
הוא תמיד מחפש טעויות אצלי בהודעות...
בכל מקרה אין לי בעיה שיתקנו אותי ויגידו שאני טועה אבל יש דרך לכל דבר (:
והתכוונתי שברור שלא עשיתי שיעורי בית, עצם ההודעה הזאת זה השיעורי בית שלי פתחתי את הנושא כדי שתגידו לי איזה לטאות הן רגועות, מתאימות להחזקה ובלהבלהבלה
תודה על המחמאה אבל אני לא מחפש אצלך טעויות, אני מנסה לכוון אותך בלי שתגרום יותר מידי עוול לבעלי חיים ולך.

בתור התחלה המלצתי לך על שממית מנומרת.
אם אתה לא תצליח להתמודד עם התנאים שצריך לספק לה אז עדיף שתיכנס לזה בהמשך הדרך.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

לא אמרתי שאנלא יכול לספק לה תנאים, פשוט הטלתי ספק באופי שלה והאם הוא מתאים לי P:
וזה לא משו נגדך סתם זה הרגשה טיפה לא נעימה שאתה מחפש אותי כל הזמן וזה אבל שיהיה ><
אני לא מחפש אותך.
אני בא לעזור לך כדי שבבוא העת תוכל לעזור בצורה נכונה לחדשים.
חוץ מזה אני נתקל בך יותר כי אתה יחסית פעיל בפורום.
הסטטיסטיקה אומרת שניפגש בעוד הרבה הודעות 😈

תיאור Alt חסר