בזיליסק עיוור

הבזיליסק החום שלי לא מצליח לפתוח את העניים ובגלל זה הוא לא יכול לאכול ולשתות ואני נאלץ לתת לו אוכל/מים לפה בכוח.
מה לעשות?
😢

נ.ב: אני מאכיל אותו בצרצרים (2 ביום) אותם אני מאבק באבקת רפטימינרלC, הבזיליסק שלי בן כשנתיים ובאורך 27 סנטימטר כולל הזנב.
אנא הקדישו דקה מזמנכם לזיכרונו של יוסי החולדה ז"ל
הוא במצב הזה בערך שבועיים
יש לן תאורת UV
אני מחמם אותו בעזרת משטח חימום
הוא עושה צואה נורמאלית
הוא פתח עין אחת ואת העין השנייה אני פתחתי לו בגלל שהיא כוסתה בהפרשה מוזרה מהעין שהתקשתה ולא אפשרה לו לפתוח את העין.
תודה בכל מקרה! :D :D :D
שלחתי לך תגובה לפני מספר ימים אני רואה עכשיו שהיא לא התקבלה
אם זו רק בעיה של דלקת עיניים מצבנו טוב
תיקח צמר גפן רטוב עם מים פושרים ותנקה לו את העין בעדינות עד שהיא תיפתח
תמרח לו משחת סינטומיצין לעיניים פעמיים ביום במשך 10 ימים
בקשר לתזונה הוא לא אוכל רק צרצרים נכון?
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375
לא, הוא אוכל עכשיו צרצרים, תיקנים וארבה צעירים.
כל בוקר הוא לא מצליח לפתוח עין אחת (גם עם לפני כן אני פתחתי לו אותה), הוא לא מוכן לאכול בכלל בעצמו (לא יודע למה) רק עם אני דוחף לו את החרק לפה, וכל כמה זמן הוא פותח את הפה ועוצם עניים ללא סיבה.

נ.ב: שמעתי שלמרוח על העניים תה כמומיל זה עוזר נגד דלקת עניים בכל חייה, זה נכון?
אתמול מרחתי לו תה כמומיל והיום הוא היה עם עניים פתוחות ונראה מצוין. הבעיה היא שהוא המון זמן לא מסכים לאכול לבד (אין קשר לדלקת עניים הוא פשוט לא אוכל) ואני כל הזמן תופס אותו ומגרה אותו עם החרק מול הפנים עד שהוא מסכים לאכול. מה יכול להיות שיש לו?
לא, הוא שוב עוצם את העניים אבל אין לו בכלל הפרשות משם.
הוא עדין לא מסכים לאכול ואתמול היה לי מאבק אדיר איתו כדי לגרום לו לאכול.
הוא אמור לאכול כל יום? ואם כן, אז זה בסדר 2 צרצרים ותיקן?
חבר,
הדוקטור נתן לך פה המלצה בחינם, אז תיישם אותה לפני שאתה ממשיך להעלות בעיות ושאלות.
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
רסקולמה אתה מדבר ככה? הוא עושה מהדר אומר ומסביר שהבעיה היא לא רק בעיניים
עושה רושם שפותח השרשור לא עושה כפי שהד"ר המליץ.
תה קמומיל =/= סינטומיצין, שהיא משחה אנטיביוטית.

תה קמומיל זו תרופת סבתא נגד שעורה... ופנאן למי שאוהב תה, אבל זו לא הייתה המלצת הד"ר.

**נערך כדי לא להנציח ניסיון קידום עלוב**
ההיערה לא תמוהה, זה מה שעושים ספאמרים בפורומים, כמו שאתה שם לב, יש לו 7 הודעות, שהוא בטח פיזר בפורום באותה צורה, זה נקרא קידום אתרים על חשבון אתר מצליח..

אתה מגיב כביכול משהו שקשור לשירשור אבל לא באמת תורם שום דבר, ודוחף את השטויות שלך בצורה שלא תבלוט כל כך לעין.

המלצה שלי, מחיקה לאלתר :) של ההודעה והיוזר.
idanezההיערה לא תמוהה, זה מה שעושים ספאמרים בפורומים, כמו שאתה שם לב, יש לו 7 הודעות, שהוא בטח פיזר בפורום באותה צורה, זה נקרא קידום אתרים על חשבון אתר מצליח..

אתה מגיב כביכול משהו שקשור לשירשור אבל לא באמת תורם שום דבר, ודוחף את השטויות שלך בצורה שלא תבלוט כל כך לעין.

המלצה שלי, מחיקה לאלתר :) של ההודעה והיוזר.

חחחח גדול,
וזה כן תמוה, עובדה כן הייתה מטרה דפקטיבית מאחורי זה 😛
מעניין, פעם ראשונה שיצא לי להיתקל בזה בפורמט הנ"ל.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.