אוקי הרגשתי שהיא קצת דחוסה בתוך הטרריום פלסטיק הקטן שלה (פנראריום)
הנה תמונה שלו:

ולא היה לי תקציב כדי לקנות טרריום ביניים או להכין מזכוכית (כי גם ככה היא עוד תגדל)
אז השתמשתי בארגז פלסטיק שקוף של כתר במידות 55 אורך (בבסיס, הלמעלה יותר קרוב ל60 כי זה צורה נפתחת כזה) עומק 35 וגובה 35.(המידות לא בדיוק על הסנטימטר אבל שיהיה)
מסתור הכנתי לה מכדור קטן כזה שחציתי אותו באמצע וגזרתי פתח.
שמתי מד טמפרטורה והדבקתי אותו למעלה על הגג של הכלוב (החיישן צמוד לרצפה מתחת למסתור שלה)
וכלי מים סתם לקחתי איזה כלי פלסטיק של אוכל...
וכמצע שמתי אספן.
הנה תמונה של כל מה שתיארתי בנתיים:

ואז הלכתי לטייל בחוץ מצאתי 3 ענפים חמודים, 15 דקות בתנור שחומם מראש ל150 בערך,
טיפה סידור בעזרת אזיקונים וזאת התוצאה(הצילום הפוך על הצד):

ולסיום תמונה של הכלוב מבפנים עם הענפים החדשים:

דרך אגב החימום הוא משטח חימום מתחת.
דרך אגב 2 פחדתי שהיא תכנס לסטרס ממעבר לטרריום יותר גדול וזה אבל רק אתמול הכנסתי אותה לטרריום והיום הצעתי לה אוכל והיא אכלה בלי בעיות D:
ודרך אגב 3 בימים הקרובים אני אקבל כלי מים ומסתור של אקזו טרה, צמח מלאכותי כזה, טרמוסטט לשלוט במשטח חימום ומד לחות D:
ואז בכלל הטרריום יהיה מושלם 😛
הנה תמונה שלו:

ולא היה לי תקציב כדי לקנות טרריום ביניים או להכין מזכוכית (כי גם ככה היא עוד תגדל)
אז השתמשתי בארגז פלסטיק שקוף של כתר במידות 55 אורך (בבסיס, הלמעלה יותר קרוב ל60 כי זה צורה נפתחת כזה) עומק 35 וגובה 35.(המידות לא בדיוק על הסנטימטר אבל שיהיה)
מסתור הכנתי לה מכדור קטן כזה שחציתי אותו באמצע וגזרתי פתח.
שמתי מד טמפרטורה והדבקתי אותו למעלה על הגג של הכלוב (החיישן צמוד לרצפה מתחת למסתור שלה)
וכלי מים סתם לקחתי איזה כלי פלסטיק של אוכל...
וכמצע שמתי אספן.
הנה תמונה של כל מה שתיארתי בנתיים:

ואז הלכתי לטייל בחוץ מצאתי 3 ענפים חמודים, 15 דקות בתנור שחומם מראש ל150 בערך,
טיפה סידור בעזרת אזיקונים וזאת התוצאה(הצילום הפוך על הצד):

ולסיום תמונה של הכלוב מבפנים עם הענפים החדשים:

דרך אגב החימום הוא משטח חימום מתחת.
דרך אגב 2 פחדתי שהיא תכנס לסטרס ממעבר לטרריום יותר גדול וזה אבל רק אתמול הכנסתי אותה לטרריום והיום הצעתי לה אוכל והיא אכלה בלי בעיות D:
ודרך אגב 3 בימים הקרובים אני אקבל כלי מים ומסתור של אקזו טרה, צמח מלאכותי כזה, טרמוסטט לשלוט במשטח חימום ומד לחות D:
ואז בכלל הטרריום יהיה מושלם 😛