תיקנים אפריקאים שאלות

עוד כמה שבועות אני מיתכוון להביא כמות של 100 תיקנים אפריקאים עכשיו השאלה שלי איזה מזון הכי כדאי לתת להם? ואיך אני מסדר אותו בכלי? ועוד שאלות תוך כמה זמן הם יתחילו להיתרבות מכמות של 100 תיקנים? וכמה קרטוני ביצים צריך??
ככל שהכלי יהיה גדול יותר ומספר קרטוני הביצים בו גדול יותר, כך גם מספר התיקנים בכלי, לאחר מחזור הרביה הראשון. אני ממליץ לך להתחיל ב 3-4 קרטוני ביצים. את המזון תניח בכלי קטן, מכיוון שחלק מהמזון הוא לח יחסית. פירות, ירקות, לחם ומזון כלבים/ חתולים/ דגים יהיה מצויין.
כמו תמיד, הטמפרטורה משחקת תפקיד חשוב בחילוף החומרים ועל כן גם בהצלחת תהליך הרביה.
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit
כמה תיקנים יש בכל השרצה ?? וזה בסדר שהם היו אצלי בחדר בטמפרטורת החדר ??.
כאוכל הייתי ממליץ להשתמש בתפוחי אדמה ובבטטות, מכיוון שהם לא נרקבים כל כך מהר.
בהשרצה יהיו כמה מאות.
לאלבום שלי
הגזמת גיא.... אם מדובר בנקבת תיקן אפריקאי בודד(ה) אני לא מאמין שיהיו לי מ30 בכל השרצה שלהן.. אני לא יודע אם אתה מגדל לטאות ויצא לך פעם שק ביצים שהתיקנה הפילה אותו מדובר בשקיק ארוך בצבע צהבהב ובהחלט לא יכולים להיות שם כמה מאות...
שלא נדבר על כך שיש לי כ400 תיקנים אפריקאים... וכמות הנקבות שם היא כ50+ בוגרות... אני משער שבקצב ההתרבות של התיקנים אם בכל השרצה יהיו כ-כמה מאות.. אז תהיה בטוח שכבר הייתה קורא בפורום מכירות הודעה שלי "תיקנים למכירה במחיר מציאה"
אבל במציאות התיקנים לא מתרבים בכמויות האלו... ואכן יש לי דיי הרבה תינוקות.. אבל לא כמה אלפים(מ50 נקבות בוגרות)
אני מקווה שהבנתי אותך נכון (כי אחרת כתבתי במשך 5 דקות שטויות כמו ....)
סבבה אבל אני לא ממש רוצה מלא תיקנים בכלי כי יש לי כולה לאופרדים להאכיל וזה בסדר עים הם יקבלו תפוז סיני כי יש לי שתי עצים מלאים בהם?
עצה לעתיד-אתה תמיד רוצה יותר מזון אני גם פעם חשבתי כמוך.. "יש לי רק... למה אני צריך הרבה אוכל?"
ותסתכל איפה אני היום...אני זקוק לחרקי האכלה בדחיפות.. וכל הודעה חדשה של צרצרים אני כבר מצלצל(זה רמז עבה.. כל מי שמוכר צרצרים מוזמן להשאיר מסר פרטי)
תרבה כמה שאתה יכול ,הכי גרוע שיכול להיות-תמכור(ואם לא בא לך.. אתה יכול גם להביא לי מידי פעם :wink: )
אבל שלי לא אוכלים כל יום וביגלל זה אני לא רוצה להרבות סתם כדי להרוג אני מרבה בכלי אחד ואז שהיו יותר מידיי אני יעביר אותם לעוד שתי כלים וכאשר עכשיו ובקיץ שהיהה פיצוץ אוכלוסין אז ניראה כבר מה הייה כי הלאופרד הזכר שלי לא אוכל כל יום כרגע הנקבה יחסית אוכלת המון הזכר התחיל להפסיק והוא סתם דובי נהיה כבר אז שיפסיק לאכול ורק את הנקבה אני מאכיל ואת הנדל אני גם מאכיל פעם באיזה שבוע שבועיים
omer356הגזמת גיא.... אם מדובר בנקבת תיקן אפריקאי בודד(ה) אני לא מאמין שיהיו לי מ30 בכל השרצה שלהן.. אני לא יודע אם אתה מגדל לטאות ויצא לך פעם שק ביצים שהתיקנה הפילה אותו מדובר בשקיק ארוך בצבע צהבהב ובהחלט לא יכולים להיות שם כמה מאות...
שלא נדבר על כך שיש לי כ400 תיקנים אפריקאים... וכמות הנקבות שם היא כ50+ בוגרות... אני משער שבקצב ההתרבות של התיקנים אם בכל השרצה יהיו כ-כמה מאות.. אז תהיה בטוח שכבר הייתה קורא בפורום מכירות הודעה שלי "תיקנים למכירה במחיר מציאה"
אבל במציאות התיקנים לא מתרבים בכמויות האלו... ואכן יש לי דיי הרבה תינוקות.. אבל לא כמה אלפים(מ50 נקבות בוגרות)
אני מקווה שהבנתי אותך נכון (כי אחרת כתבתי במשך 5 דקות שטויות כמו ....)
"מכל מלמדי השכלתי" תודה על הידע. פשוט אני רגיל להרבות חרקים ויש רק ניסיון קל עם אפריקאים אז הייתי בטוח שגם הם משריצים כמויות אדירות.
לאלבום שלי
תודה על התשובות ויש לי עוד שאלה בסוף אני מקבל כמות של 50 תיקנים יחסית דיי גדולים תוך כמה זמן יקח להם להיתרבות ?ולהגיע לגודל ענק?