גידול זחלים לשימוש להאכלה .. שאלות !

אני רוצה לשאול כמה שאלות .. ממה שראיתי לא הבנתי מהדף גידול כלום אבל מפה הבנתי קצת מהפורום..
אפשר להשים להם תקורפנלקס הזה ? החום ? עם הסובין ? ועם לא איפה אני משיג תמצה ואיך זה נראה..
אני צריך לקנות כמה זחלים והם יתפתחו לחיפשיות וככה יתרבו ? כמה זחלים צריך בשביל שיהיה לי מלא מלא זחלים בכללי .. אפשר להאכיל לאופרדים בחיפשיות שהזחלים הופכים לחיפושית אפשר להאכיל גם בחיפושיות עצמם ?
תוך כמה זמן אפשר להגיע לכמות מסחרית איזה 1000 - 1500 או 500 ככה כמה זמן לקח לכם ?
אפשר לגדל תתולעים וחפושיות באותו מקום או צריך מקום של חיפושיות ומקום של זחלים ..
כמה זחלים לקנות בשביל להתחיל להרבות .. וכמה זמן הם חיים .. וצריך לטפל בביצים ? או משו ?
ושהם בוקעים לא צריך להפריד נכון ? סליחה על ההרבה שאלות .. ובבקשה אל תגידו לי ללכת לדף גידול קראתי אותו איזה 10 פעמים ולא הבנתי..
אל תתיחסו לשאלות למעלה כבר הבנתי הכל .. הבאתי איזה 150 זחלים עכשיו הביאו לי גדולים לא ידעתי שזה גדולים .. ולא קטנים אל תעבירו לי לפורום של הגדולים זה אותו דבר רק הגודל,רק שאלה אחת בבקשה שמישהו יענה.. שנולדים הזחלים הקטנים ממש לחיפשיות להעביר לכלי עם הזחלים ? או להשאיר עם החיפשיות ?