מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+ מור סעדון
יש פה תיעוד מהרגע שקיבלו אותו לאיזה גן חיות נדמה לי... כל ההיסטוריה שלו, שקיבלו אותו אומרים שהוא היה בערך בן 15 אבל התחילו לתעד אותו רק משנת 1971 עד שנת 2006 שהוא מת.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
כל ה"שמעתי" שאתם מעלים פה לא אמין עד שלא תתנו איזה קישור שמגבה את מה ששמעתם... עד אז זה בגדר שמועה...
ושאני אומר קישור אז אני מתכוון לאיזה מאמר מדעי או דוח תיעוד טיפול.
לא לאיזה הודעה מאיזה פורום שמישהו רשם בו שיש נחש שחי 98 שנה.
תאמינו לי, אני ספקן גדול 😁
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!