הלטאות שלי2- דרקני מים סינים

היי כולם,

היום אני מפרסם תמונות של עוד זוג מדהים שיש בבעלותי והוא זוג של דרקוני מים סינים, לטאות טרופיות מיבשת אסיה, האמת שבזמנו לפני כחצי שנה כשהביאו אותן לארץ בכלל לא חשבתי לקנות אחד כזה שלא לדבר על זוג..
לא הכרתי את אופיין ולא רציתי לחפש הרפתקאות, אפשר לומר שממש גורל גרם לי לקנות את הזוג הזה, כי כבר הייתה בידיי לטאה אחרת, אך בהחלטה של רגע הנחתי את הלטאה בצד ובחרתי זוג דרקונים..

האופי פשוט לא ייאמן הזכר מזהה אותי מייד כשאני נכנס לחדר ואיך שאני פותח לו את דלת הטרריום הוא מקפץ לו על הזרוע שלי הנקבה קצת יותר פחדנית אבל אני מרוצה מכך כי קראתי שנקבות ככל שהן מוחתמות ברמה יותר גבוהה אחוזי הריבוי שלהן יורדים..

אלו חיות בעלי ראייה מצויינת ברמה שלא תיאמן לפעמים ניתן לראות אותם קופצים כמו משוגעים בטרריום ורק כשמתקרבים שמים לב שהם מנסים לתפוס איזה זבוב פירות קטן ומסכן..

אני מאכיל אותם תיקנים וזחלים, הזכר ממש אוהב דגי זהב קטנים הנקבה מנשנשת מידיי פעם גופים.. זה ממש חוייה לראות את הזכר דג את הדגי זהב מתוך כלי המים.

אני מספק להם כמעט 90 אחוזי לחות בטרריום ומגדל אותם יחד בטרריום של 100X50X50 עם כבול קוקוס ששומר על הלחות.

לסיכום, זו חיה הרבה יותר ידידותית מכפי שתיארתי.

תיהנו מהתמונות..PC270480.JPGPC270479.JPGPC270478.JPGPC270481.JPGPC270482.JPGPC270483.JPGPC270488.JPGPC270487.JPG
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
מתוקים מאוד, דיי מזכירים דינוזאורים קטנים. תודה על השיתוף:)
בין הלטאות הכי אהובות עליי! :D
אתה יכול לצלם את הטרריום שלהם?
נראים בריאים ומטופלים הייטב
אין ספק שאתה מבין ויודע מה אתה עושה!
תודה על השיתוף 😁

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

ניתן לראות שהנקבה טיפה רזה ולכן אני מאכיל בנפרד
אני סובלני כלפיה מאמין שתשמין בהמשך..
תודה לכולם.
לטאה נהדרת.
אני יכול לספר על עצמי שהגעתי לרפי לאסוף מספר בזיליסקים, אבל תוך 5 דקות שיניתי את דעתי ויצאתי עם שלישיית דרקוני מים.
לצערי, אחד מהם לא שרד. פשוט לא גדל למרות שאכל בצורה תקינה והיה פעיל מאוד. השניים האחרים משגשגים ונראה שמדובר בזכר ונקבה.
הזכר שלך מרשים מאוד, הנקבה באמת קצת רזה. מחזיק לך אצבעות :D
התופעה של לאכול ולא לגדול מוכרת לי בקרב דרקוני המים, מכיר מישהי שהייתה לה אחת כזו...

אני אשמח להעלות תמונות של הטרריום ברגע שאחזור מהמילואים...
כגרע אני רושם באמצעות אייפון של חבר.
שבת שלום ושקטה.
בברכה,
אורן אדרי.
וואו נראים מדהימים..
האמת? עשית לי חשק בטירוף עכשיו :D
גם אני מחכה בציפיה לראות את הטרריום
:wink:
חג שמח,
יעל

.