שלום יש לי אקווריום במידות 50 על 30 ס"מ ואני רוצה להפוך אותו לטרריום לכרכן תירס
לאקווריום יש מכסה זכוכית ומין הסתם זה לא מתאים איך אני יוצר לו מכסה מתאים?
קראתי את המדריך שיש הבעיה שלי אין מכסה מפלסטיק אלא חתיכת זכוכית
אל..
אתה לא ממציא את הגלגל.
הרבה עשו פה את זה, קיבלו את אותה אזהרה שהנחש יברח בסוף..
חשבו שהם חשבו על הכל.. ואז חודשיים אחרי זה אתה רואה פה הודעות של, ברח לי הנחש, איפה לחפש אותו?!?!...
:)
אל תעגל פינות... תשקיע כסף בטרריום.. אם אין לך.. תגדל אותו בקופסאת פלסטיק בינתיים עד שתשיג כסף ואז תקנה משהו איכותי..
לא צריך טרריומים של אקזוטרה ב 900 שקל..
אקזוטיקה ב 200-400 שקל תעשה את אותה עבודה ונראה איכותי.
יש לי בבית גם אקווריום כמו במדריך אבל צריך להחליף ביניהם השאלה האם זה כדאי כלומר האם אקווריום עם מכסה פלסטיק שנאי אדביק לו רשת כמו בתמונה האם זה ייפתור את הבעיה של בריחת הנחש
בכל הכנות... את המדריך להסבת אקווריום לטרריום כתבתי לפני כמה שנים בתקופה שבקושי היו טרריומים ו99 אחוז מהם היו בהזמנה אישית מאיש מקצוע.
אז באותם ימים היינו חייבים לאלתר.
מה גם כדי לחסוך כסך... כי גם המחירים אז היו בהתאם.
אבל היום יש טרריומומים מעולים במחירים טובים שיהיו מתאים לגידול זוחלים ב-100 אחוז.
בכל מקרה תעלה תמונה ננסה לעזור לך.
כי צריך לראות את הזכוכית בשביל להמליץ לך מה לעשות איתה.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
יש לי שאלה ניתן לשים פלטת רשת ברזל עם חורים עגולים קטנים (כמו שיש על כיסויים של רמקולים מגברים וכו') במקום הזה או שברזל יכול איכשהו לסכן את הנחש?
כי יש לי איך להשיג ולחתוך פלטה בדיוק בגודל הזה אז אם אני אשים אותה ועלייה חפץ כבד אני לא מאמין שהנחש יוכל לברוח מה אתם אומרים?
זה תלוי בגודל של הנחש והחוזק של המעטפת כי יש מצב שהכיסוי הזה לא כל כך חזק ושתשים עליו משהו כבד הוא יפול לתוך האקווריום על הנחש אז זה מסוכן טוב בכל זאת אני מבין בזה אבל לא כמו המומחים אז תחכה לאישור מהם
בכל זאת בהצלחה :D
מגדל מתחיל
העוזר של "מאוריציו" מור סעדון
שותפים כמעט מלאים לאוסף הבואות והכרכנים
NoamSnakesיש לי שאלה ניתן לשים פלטת רשת ברזל עם חורים עגולים קטנים (כמו שיש על כיסויים של רמקולים מגברים וכו') במקום הזה או שברזל יכול איכשהו לסכן את הנחש?
כי יש לי איך להשיג ולחתוך פלטה בדיוק בגודל הזה אז אם אני אשים אותה ועלייה חפץ כבד אני לא מאמין שהנחש יוכל לברוח מה אתם אומרים?
אם הנחש מגיע לגובה של זה אז הוא יפצע את עצמו בניסיון לברוח כאשר ישתפשף על החורים.
יחתכו לו את האף. (מקרה שראיתי עם רשת של חלון)
אבל תעלה תמונה... זה לא עוזר לנו כל התאור הזה.
אם אתה בכל זאת רוצה לאלתר ולא לקנות משהו יעודי ומקצועי.
אז לך על חתיכת פלסטיק או עץ.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!