הלטאות שלי1

שלום לכול המשוגעים לעניין,
אחרי לא מעט מחשבות והתחבטויות עם עצמי החלטתי לשתף אתכם בלטאות שלי,
השיתוף לא נועד למטרת שיווק או פרסום אלא רק ע"מ לנסות ולהציג כאן את האהבה שלי ללטאות.
ולכן בשבוע הקרוב אני מידיי יומיים אפרסם כאן תמונות של קבוצות רבייה או זוגות שבבעלותי, כל יומיים זוג או קבוצה חדשה, אני אשמח אם יתפתחו דיוניי גידול וכמובן אשמח לענות לשאלות. אני מתחיל מהקל אל הכבד..
תכירו בבקשה זוג סוואנות שבבעלותי, הגדול זכר וודאי, ה"קטנה" חשודה רק כנקבה.. (זאת שלאחר היכרות קצרה עם הזכר והוא כבר ניסה לזווג אותה)

הנקבה המתוקההה.. שימו לב לבטן.. אכלה הרבהPC270445.JPGPC270443.JPGPC270442.JPGPC270451.JPGPC270452.JPG הזכר המורעב תמיד..PC270456.JPGPC270455.JPGPC270460.JPGPC270466.JPGPC270464.JPG
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
המשך תמונות של הזכר סועד...PC270467.JPGPC270468.JPGPC270470.JPGPC270471.JPGPC270472.JPGPC270473.JPGPC270475.JPG
איזה יופי :)
לאיזה גודל הם גודלים
ומה גודל הטרריום שהם צריכים?
יפים מאוד, תודה על השיתוף
בני כמה הם ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

ממש יפיופים 😲
גם אני שקלתי לא מזמן לרכוש סוואנה. קצת הרתיע אותי הגודל הסופי בבית הנוכחי.
אולי בהמשך, כשנעבור לבית גדול יותר.
בכל אופן, נראים מתוקים ממש.
לא כל כך ראיתי את הטרריום אבל הייתי מעלה מעט את הלחות, הקוקוס נראה די יבש.
שוב, מקסימים! מחכה לראות את השאר.
מאחר ואתה מפנק במספר רב של תמונות (ותמשיך ככה) הייתי מציע לפתוח שירשור נפרד לכל מין עם השם ככותרת. כך יוכל להתפתח דיון באותו שירשור על אותו מין, וגם יהיה קל יותר לאתר את השירשורים האלה בהמשך.
דקלללאיזה יופי :)
לאיזה גודל הם גודלים
ומה גודל הטרריום שהם צריכים?
מצטרף לשאלה.

איזה חיה מדהימה
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
כייף לדעת שיש עוד משוגעים "בכפר"
תמונות יפות תודה על השיתוף :)
תודה לכולם על הפירגון!!! וואי ממש כיף לקרוא..
בן לשאלתך- אני לא סגור על הגיל המדוייק (כי אין לי שום מידע על ההיסטוריה לפני שהגיעו אליי) אבל נראה כי הזכר כבן שנה+ והנקבה בת חצי שנה.
דקללל ומייקי- הם מגיעים לפי מיטב ידיעתי לגודל של 110-120 ס"מ ויכולים לשקול גם 10 קילו בקלות, כרגע הם גודלים אצלי בטרריומים נפרדים, הזכר בטרריום 1.2מ' והנקבה בטרריום מ' כמובן שהתכנון לשכנם יחד במכלאה גדולה יותר אבל יש עוד מעט זמן...
רונן- למי שלא הבין אני אסביר למה אתה קורא לה אנורקס: כשהיא הגיעה אליי היא הייתה במצב קטסטרופה, לא אכלה כמעט 10 ימים, ונראתה אנורקסית. ובעזרתו של רונן ועם הרבה נחישות הצלחתי להביא אותה ממש ממצב של אנורקסיה למצב שהיא נהייתה מטחנת אוכל ושמנמנה כמו שאתם רואים..
דניאל- תודה על הפירגון ולקחתי לתשומת ליבי את עיניין השירשור..
לגבי הקוקוס שמתי להם בהשראתך יאמר לזכותך קוקוס עם חול דיונות שלקחתי מהחוף אתה תאמין לי אם אני אומר לך שכול יום אני שופך בשתי הטרריומים כ- ליטר עד ליטר וחצי? האידוי פשוט לא ייאמן וזאת בגלל שיש נקודות שבהן החום גם מגיע לכ- 50 מעלות!!!

בברכה,
אורן.