פרוייקט הויוריומים הגדול - ויוריום מס' 5 עיצוב והקמה 27.12

ערב טוב לכולם,
לפני יומיים סיימתי, בשעה טובה, את ויוריום מספר 5 בפרוייקט הבלתי נגמר שלי.
עשיתי הפסקונת קטנה מהויוריומים הקטנים יותר ( 30X30X45 ) ועברתי לשני ויוריומים חדשים גדולים יותר (45X45X45 ) שאותם הייתי צריך לסיים לתקופה הקרובה.

התחלתי לעבוד על הפרוייקט הנ"ל כיומיים לאחר סיום הפרוייקט הקודם.
מאז עברו שלושה וחצי שבועות של עבודה קשה אך מספקת
צילמתי לכם את התוצאה הסופית שהוכתרה ע"י אשתי כויוריום שמצא חן בעיניה הכי הרבה עד היום :eek:
אתם לא מבינים כמה כיף זה לשמוע מהאישה שרוב הזמן מסתובבת בבית ורוטנת על הבלאגן שאני עושה תוך כדי עבודה על כל ויוריום, מחמאה כזו...
לטעמי הויוריום הזה יצא יפה בדיוק כמו כל השאר... ובתור אבא גאה לקרוב לעשרים ויוריומים מעוצבים אני לא יכול להגיד שיש אחד שאני אוהב הכי ;)
הנה התמונות והסרטון ב HD
תהנו

YouTube Video Thumbnail

גן עדן!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

יפה מאודדדד!
אם אפשר לשאול, מאיפה הVanilla planifolia?
אתה מגדל עוד סחלבים בטרריומים?
אריאל
תודה רבה חבר'ה.
אריאל - אין לי הרבה ניסיון עם סחלבים חוץ מידע תיאורטי בלבד ( מצומצם ).
קיבלתי את הסחלב הנ"ל מחבר חובב ( בעל ניסיון ) שהציע לי לנסות את הסחלב הנ"ל בויוריום הזה ספציפית.
אז הנה אני מנסה :) אם יעניין אותך לראות איך הוא מתאקלם בויוריום אשמח לעדכן אותך ולצרף תמונות.
כבר אין לי מילים לתאר את העבודות המדהימות שלך!!!