עדכון - אילניות אדומות עין 20.12.2010

צהריים טובים לכולם,
אחרי זמן מה שלא יצא לי לצלם את אדומות העין הצעירות שלי הנה מספר תמונות נחמדות (שצולמו בעזרת הנייד שלי ) מאתמול בלילה זמן קצר לאחר שעת ההאכלה.
החבר'ה הצעירים כבר בני 3+ חודשים וכפי שהתמונות מראות, הם פשוט מדהימים.
בקרוב אני מתכנן לקבוצה הנ"ל ויוריום מעוצב ענק שיוצב בסלון בכדי שנוכל ( אני, אשתי והילד או כל מי שיגיע לבקר בשעות הערב ) להנות מצפייה מרתקת בפעילות הלילית של קבוצה גדולה של הצפרדע המדהימה הנ"ל. כמובן, עדכונים בבוא העת ;)
תהנו

מדהימים
באיזה גודל לדעתך הוא הולך להיות הוירריום הענק הזה שאתה מתכנן ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תודב בן,
הטרריום ה"ענק" מתוכנן להיות 90X45X90.
אשר מתוכנן להכיל קבוצה של כ 20 פרטים. מה שמאפשר איכלוס קבוצה יחסית גדולה בטרריום הנ"ל הינן מידת הגובה המושלמת שלו לצפרדעי עצים. כמובן שהוא יעוצב כמו כל שאר הויוריומים שאני מעצב ויכלול רקע מושקע, מפל, אגם וצמחיה מתאימה.
השלמת פרוייקט בסדר גודל כזה, בהינתן ויהיה לי הרבה זמן פנוי, תארך בסביבות החודשיים.
יהיה שמח :)
נשמח לשמוע עדכונים ולראות התפתחויות בהמשך 😁 :)

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!