הכרכן

עמוד 1 מתוך 2
הכרכן שלי לא אכל חודש, אז אבא שלי הלך לקנות עכברים ולא היה.
אז הוא קנה אוגרים (שהתברר שהם סורים ענקיים) ואני לא יודע אם הוא יכול לאכול אחד, הנחש באורך 53 ס"מ?

משתמש יקר, בהודעה שלך ישנם שגיאות כתיב, חוסר בנקודות,פסיקים וחוסר במילים.
להבא תקרא את מה שאתה שולח לפני שאתה עושה "שלח"

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
לא משנה הוא אכל אותו בשעה

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
הוא נדחס .זה האוגר
דחוס 2.jpgדחוס.jpgדחוס3.jpg

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
חח נסורת דבר ראשון לפניי שאני שם אני מסנן במסננת עם חורים גדולים כדי להוציא את האבקה. הצינור בטעות אחותי שמה והוא נכנס וכל הזמן הוא נכנס לשם. והבקבוק זה הבקבוק של XL החדש הקטן הוא ריק זה לקטנה החדשה היא נכנסת לשם גם כל הזמן.

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
מילה של עידן ברלד היא מילה ואני מכבד את זה. :) :) :)

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
הטרריום שלך נראה כמו מזבלה 😁
תעלה תמונה של כל הטרריום ?

במקום פלסטיקים, תקנה כד מחרס מאיזה משתלה, שבור אותו ותשים חלקי חרס יפים שיהיו מסתור.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מאוריציוחח נסורת דבר ראשון לפניי שאני שם אני מסנן במסננת עם חורים גדולים כדי להוציא את האבקה. הצינור בטעות אחותי שמה והוא נכנס וכל הזמן הוא נכנס לשם. והבקבוק זה הבקבוק של XL החדש הקטן הוא ריק זה לקטנה החדשה היא נכנסת לשם גם כל הזמן.

למה לשים כרכנית באורך 15 ס''מ עם כרכן גדול ? תעשה מה שאתה רוצה לפי דעתי זה דיי חבל ,ואני מקווה שאת האוגר הגשת מת לכרכן .כי אוגרים בהחלט לא יוותרו ויתנו לנחש לחנוק אותם ,בלי לנסות לחורר אותו. והרבה יותר טוב זה לשים אספן, או עיתון. מאשר נסורת של מכרסמים אפילו שאתה מסנן אותה. כי הטרריום של הכרכנים שלך נראה כמו כלוב של אוגרים, או עכברים. וחבל שאתה מנסה להמציא את הגלגל, ולא לגדל כמו בידיוק שרושמים במאמרים.
הנה התמונות בן .ואני שם את הכרכנית הקטנה עם הגדול כדי לחסוך בהוצאות (אני פרסי אמיתי). והקטע עם הפלסטיקים כי זה מה שנוח לנחש זה לא אמור ליהיות נוח לי. :)
יובל 1.jpgיובל 2.jpgיובל 3.jpgיובל 4.jpgיובל 5.jpg

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
שיואואו הכרכן שלך נראה כאילו הוא אכל פיל...
עדיף שתעזוב הכל ואל תצלם.
תן לו לנוח ולעכל איזה כמה ימים...

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

אוקיי .

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
תשמע... כרכן תירס זה בין הנחשים שהכי קל לגדל... אבל אתה בדרך הנכונה לאירגון הלוויה מוקדמת.
נסורת- זה לא משנה כמה פעמים אתה מסנן, נסורת מתפוררת כול הזמן. לא מתאימה לנחשים.

האוגר שנתת הוא אחוז מאוד גדול של כדור פרווה פשוט- קשה לעיכול, ולא מאוד מזין. לפי הגודל, שוב, יש סיכוי גבוה מאוד לפליטה. כרכני תירס ידועים ביכולתם לבלוע קודם ולחשוב אחר כך.

אתה רוצה לגדל, וזה אחלה- אבל תעשה שימוש במאמרים ובקטעי המידע הזמינים לך. יש -כול כך- הרבה מקורות מידע לתירסים.
בלי עיגול פינות של סינוני נסורת ושיכונים משותפים. בעלי חיים מגדלים כדי שלבעל החיים תהיה איכות חיים גבוהה- לא רק כדי שלמגדל יהיה כיף ונוח.
כן נכון מה מפריע שהם ביחד ? ואת כל הדברים האלו אני עושה 4 שנים ולא היה לי פליטה לאף נחש ואף נחש אחד לא מת .

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון

תיאור Alt חסר

בדרך כלל אני נמנע מלהגיב אבל הדיון הזה באמת נוגע לי
כדאי לך להקשיב למגדלים שקצת יותר מנוסים ממך ולחשוב קודם כל על רווחת בעלי החיים שאתה מגדל.
העצות שאתה מקבל והמדריכים שכתובים באתר הם מניסיון גידול של שנים ואינספור שיטות וניסיונות על איך צריך לגדל ולמה. עשה טובה לעצמך ולבעלי החיים שלך ותתחיל להשתמש בידע שיש לאנשים פה. ולא מזיק גם לקרוא שוב את המדריכים ובכלל ספרות מקצועית על גידול כי תמיד יש מה ללמוד
מאוריציוכן נכון מה מפריע שהם ביחד ? ואת כל הדברים האלו אני עושה 4 שנים ולא היה לי פליטה לאף נחש ואף נחש אחד לא מת .
אני מבטיח לך שה"רצף המוצלח" הזה יקטע מהר אם זו תהיה הגישה שלך.
מגדלים שממליצים לך, לא רק סביר להניח שגידלו יותר בעלי חיים למשך יותר זמן- אלא מסתמכים על ניסיונם של מגדלים שגידלו במשך עשרות שנים.

להרים ספר זה לא דבר גס. תעיין במדריך של קייטי לאב(שגידלה יותר כרכני תירס משאני אי פעם בכלל ארצה לראות) ותראה איך הגידול שלך לא תואם בשום צורה את ההמלצות שלה.

בחירה שלך.

אני מגדל רק 4 שנים, אז אני לא אטען לותק עליך למרות שעברו לי בידיים עשרות כרכני תירס ששיקמתי\גידלתי והעברתי הלאה כשהחלטתי להתמקד בבואות.

בחיים לא יצא לי לראות את בן רושם למישהו שהטרריום שלו נראה כמו מזבלה- קח לתשומת ליבך ותעשה מה שאתה רואה לנכון... זו זכותך... אבל אין טעם לשאול שאלות בפורום ואז להתווכח עם התשובות.

אם אתה לא זקוק לנו, אז תחסוך לעצמך כאב ראש ואל תשאל.
איך אני יכול לקנות את הספר של קייטי לאב ?

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
הספר הוא באנגלית.
לי יש אותו.
אני יכול לאמר לך שהמאמרים שנכתבו כאן באתר ובאתר של מייקי תואמים בהחלט את המומלץ בספר הנ"ל.
אם אתה רוצה לקרוא ישר מהמקור- שזה רעיון לא רע, אתה יכול להיכנס לאתר שלה:
www.cornutopia.com
ולרכוש ממנה.
או להזמין מאמאזון, כמובן.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.