טרריום

עד איזה גיל יכולים לגור זוג לטיקואדה בטרריום אורך 30 עומק 30 גובה 45 ❓
phelsuma phelsuma phelsuma
לדעתי זה רק לקמה חודשים עד שנה לא ניראה לי לכול החיים ביייחחחלללללל 🙄 לבוגרים צריך 40 אורך 40 אומק 60 גובה :?
כמו שעומר אמר לכל החיים ואפיךו יותר מזוג אחד פליסומה לטיקואדה היא לטאה קטנה מאוד ואין שום בעיה בגודל זה של טרריום.
בקרוב אצלי :)
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
לדעתי זה קטן מידי לכול החיים פלסומה הי חיה טריטואלית מעוד וצריכה הרבה מקום שאלה לילד הגונגל אתם מרבים פלסומות בחווה של רפי?.. ❓
אלי אני מגדל 2 מיני פילסומות. הלטיקואדות אכן טריטוריאליות אך מדובר במין קטן יחסית. כ15 ס"מ לבוגרים
אכן כן.. קצת הגזמתי שאמרתי לזוג בוגר וליותר.. אבל בוא נגיד ש45 על 45 על 45.... מספיק בהחלט לכל החיים .. על זה אין הרבה להתווכח.
אני מציע לך דבר כזה-מהניסיון שלי איתם(והוא לא כל כך גדול) תלמד עוד ועוד ועוד ועוד..
הם תמיד מפתיעות אותי ... וכל יום אני לומד נהנה מהגידול. זאת לטאה מדהימה ואני ממליץ עליה בחום.
לירון-אל תשכח ממי יהיו לך ... :D :wink:
איך אני אשכח אחי יה גבר :)

בעתיד גם את המדגסקר תראו אצלי ענין של חופש גדול ( עבודה) (זמן) :D
לירון יא' מניאק ... תביא קלמארי.. זאת פילסומה על רמה.. ❗
כמעט ואין להשיג רק מגדלים מעטי או שאריות מאותם מגדלים חלקם אינם מפרסמים כלל ברשת ולכן לא תוכל למצוא אותם זמינים...יש קשרים יש זוחלים
תלוי איזו פילסומה.. פילסומה זו משפחה ענקית(!) הנפוצים בארץ הינם הלטיקאודות והמדגסקר
המחיר ללטיקאודה הינו 200 ש"ח(אם תחכה לאביב.. אני משער שאני אמכור בפחות) ולמדגסקר 300-500 תלוי איפה..
היה לנו לא מיזמן ריבוי של לטיקואדת וג'אינט אבל מה לעשות עכב הביקוש הגדול לא נישאר כלום
תנסה בעטנה הבאה 😢
עונה הבאה אני קונה ממך את הג'ינט ילדון הג'ונגל (: תשמור לי מעכשיו :)