זוג לאופרדים לא אוכלים

שלום לכולם, לפני כשבוע קיבלתי זוג לאופרדים מדהימים ביופיים, ביום שקיבלתי אותם הבן אדם שהביא לי אותם טען שהם אוכלים ממש יפה, מאז שהם אצלי הם פעם אחת "אכלו", יותר טעמו את הזחלי קמח הגדולים, אז קניתי את הזחלים הקטנים. הנקבה אכלה לפני יומיים 5 זחלים קטנים והזכר ליקק אותם והסתובב. הטרריום גדול ומחומם היטב, יש להם מן סלע שמתחתיו הם מסתתרים. השאלה אם זה עיניין של הסתגלות וכמה זמן הם שורדים בלי אוכל?

תודה
כל עוד הזנבות שלהם עבים ממש ,הם יכולים לשרוד לפחות חצי שנה בלי לאכול.והגיוני מאוד שהם רק הגיעו אלייך, והם צריכים להיסתגל לבית החדש. וחוץ מזה לפעמים נמאס להם לאכול זחלים קטנים, וגדולים .אתה יכול במידה ומסכימים לך, מידי פעם להביא תיקנים אפריקאים, או נצמדים, או צרצרים. ובמידה ואתה מגדל עכברים או מכיר מישהו שמגדל, אתה יכול לתת פעם בחודש ולדת עכבר בת יומיים שלושה.
תודה על התשובה המהירה. אני אמתין בסבלנות ואשתדל להחזיק את עצמי שלא לגשת אליהם ולהציק. הם פשוט מושלמים
shaili24מי יכול להסביר את עיניין המופע... ???תודה

לא ממש הבנתי למה אתה מיתכוון עיניין המופע?
יש כל מיני מופעים...
היי ילו ועוד..
הכוונה לצבע הלאופרד? שלי הנקבה מנומרת כהה והזכר הוא מן צהבהב לבן. אז איזה מופע הם?
יש הרבה מופעים הי ילוא טנגר'ין ,מק סנואו, בליזארד , ועוד.מהתיאור שנתת הוא לא כזה עוזר בלזהות את המופע ,אתה יכול לשים תמונות, ואנחנו נשמח לעזור לך לזהות אותם.