שלום אני עוד איזה כמה זמן הולך להביא כרכן תירס שרק בקע עכשיו השאלה שלי זה העים כדי שהיו לי גם עכברים חיים וגם במקפיא ליתר ביטחון ויש לי כרגע שלוש עכברים שתי נקבות וזכר את הגורים שהיו אני יכול להקפיא ואיך אני עושה את זה מכניס אותם לקופסא ואז למקפיא ?
אוכל לכרכן תירס
כן אבל זה סבל לוולדות אני הייתי ממליץ לך לתפוס אותם ולהביא להם מכה בראש עם מברג או עם האצבעות מה שנקרא תירצח בעצמך
R
זה לא כזה סבל לולדות, הם נרדמות אחרי דקה- שתיים(בדוק) ואז כבר הן קופאות.
מכה זו לא תמיד שיטה נקייה יכול להיות דימום מגולגולת הרכה של הולדות בקיצור ללא יותר מדיי התעסקות קח קופסא, תרשום עליה -לא למאכל, וזהו.
אה ותתחדש ובהצלחה אם הנחש! :wink:
מכה זו לא תמיד שיטה נקייה יכול להיות דימום מגולגולת הרכה של הולדות בקיצור ללא יותר מדיי התעסקות קח קופסא, תרשום עליה -לא למאכל, וזהו.
אה ותתחדש ובהצלחה אם הנחש! :wink:
A
תודה אגב כמה כרכן תירס קטן יכול לאכול כמה ולדות בארוחה אחת ?
הכמות המומלצת לכרכן שרק בקע היא :
2 וולדות עכברים פעם בחמישה ימים
וכאשר הוא יגיע לאורך של כ 40 סנטימטר אז תעבור ל 2 גורי עכברים שפקחו את העיניים לא מזמן פעם בשבוע...
בהצלחה...
2 וולדות עכברים פעם בחמישה ימים
וכאשר הוא יגיע לאורך של כ 40 סנטימטר אז תעבור ל 2 גורי עכברים שפקחו את העיניים לא מזמן פעם בשבוע...
בהצלחה...
A
תודה רבה לכם
A
איזה ולדות עכברים אני צריך לתת לו בנות כמה זמן?
בעיקרון אם זה כרכן ממש בייבי אז וולדות קטנות בנות יום
שהוא גודל אתה יכול לתת לו גדולות יותר אפילו וולדות של חולדה בנות יום
שהוא גודל אתה יכול לתת לו גדולות יותר אפילו וולדות של חולדה בנות יום
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
כאלה שעדיין לא פקחו את העיניים. עד עד שהנחש מגיע לאורך 40 סנטימטרים
וכמו שאמרתי 2 וולדות כאלה פעם בחמישה ימים.
בהצלחה
וכמו שאמרתי 2 וולדות כאלה פעם בחמישה ימים.
בהצלחה
A
זה כרכן שרק בקע מהביצה טוב אני יקבל אותו בעוד חודשיים שהוא יבקע מהביצה ויקבל תארוחה הראשונה
אז קודם כל תתחדש...
ולא לשכוח ! שים את הכרכן בטרריום לא גדול... 50 על 30 יעשה את העבודה לבינתיים אל תשכח מסתור ומים כמובן.
את המים תחליף כל יום-יומיים ואל תאכיל אותו עד שהוא משיל בפעם הראשונה...
אחרי ההשלה- ולדה קטנה של עכבר!
בהצלחה
ולא לשכוח ! שים את הכרכן בטרריום לא גדול... 50 על 30 יעשה את העבודה לבינתיים אל תשכח מסתור ומים כמובן.
את המים תחליף כל יום-יומיים ואל תאכיל אותו עד שהוא משיל בפעם הראשונה...
אחרי ההשלה- ולדה קטנה של עכבר!
בהצלחה
R
שניר לא שמת לב, אבל הוא רשם-שיבקע ויקבל ארוחה ראשונה, ואני חולק עליך ברעיון שלאכיל לאחר הנשל זה במקרים שהכרכן לא מראה סימני רצון לאוכל, אם הוא אוכל, אין שום בעיה.
הבעיה אם כרכנים שהם נולדים כ"כ קטנים ולא רוצים לאכול בדרך כלל עד הנשל הראשון, אבל זה לא נורא כי עד הנשל המזון שהם קיבלו מהתכולה של הביצה תספיק, ובגלל זה לא קריטי אם הוא לא אוכל ישר לאחר הנשל.
בהצלחה, אבל מה חסרים כרכני תירס צעירים באורך של 50-40 ס"מ ותוכל להאכיל כבר בעכברון ולא באיזה ולדה מסכנה ולא תצטרך להתעסק בחרא?
הבעיה אם כרכנים שהם נולדים כ"כ קטנים ולא רוצים לאכול בדרך כלל עד הנשל הראשון, אבל זה לא נורא כי עד הנשל המזון שהם קיבלו מהתכולה של הביצה תספיק, ובגלל זה לא קריטי אם הוא לא אוכל ישר לאחר הנשל.
בהצלחה, אבל מה חסרים כרכני תירס צעירים באורך של 50-40 ס"מ ותוכל להאכיל כבר בעכברון ולא באיזה ולדה מסכנה ולא תצטרך להתעסק בחרא?
A
תודה לכם מקרב לב