תמונות של טרריומים

עמוד 1 מתוך 2
אני מחפש תמונות של טרריומים של שממיות נמר (לאופרדים) עם צמחיה הרבה צמחיה .

תודה רבה לכל העוזרים
ולמה הרבה צמחיה? ❓
מדובר בחיה מדברית בלבד.
מקסימום קקטוסים וגם הם פלסטיק בלבד!
adiאני מחפש תמונות של טרריומים של שממיות נמר (לאופרדים) עם צמחיה הרבה צמחיה .

תודה רבה לכל העוזרים
איזה צמחיה אתה מצפה לראות?
ביחוד בסוג שממיות שלא משתמשות בUV ולכן יכולת תפתחות הצמחייה אינה אפשרית אלה אם אתה מוכן להשקיע 100 שקל במנורה רק בשביל לראות איזה קקטוס שעיר ולא מרשים...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
אני אגיד לכם למה כי אני מגדל זוג שממיות כמעט 5 חודש מבלי שההורים שלי יודעים עליהם
היום סיפרתי רק לאבא שלי כי אמא שלי תשתגע פשוט אבל הם גדלו ואני רוצה ליצור כאילו אני מגדל צמחים... אם אתם מבינים למה אני מתכוון ...
אוףף למה ההורים שלי נוקשים בקשר לבעליי חיים?!!
חצי שנה לגדל לאופארדים בלי שההורים ידעו?
מה אני אגיד לך אחי.... אתה בדרך הנכונה! חחחח
אני מקסימום הצלחתי לשמור עבייד ענק מלכותי ואת כל הטרנטולות בלי שהם ידעו למה אתה חושבים שקיימים ארונות בגדים?
בכל מקרה.. את זה כבר הפסתי .. היום ההורים שלי יודעים על כל חיה וחיה שאני מגדל.
ואני לא בטוח שהבנתי למה הכוונה....
אבל הצמח היחיד שאפשר(או שיהיה הגיוני) לשים ללאופארד... זה צמחי קקטוס מפלסטיק.(או כל צמח פלסטיק אחר)
אחי ארונות בגדים זה לא טוב בכלל כי אמא שלי מתה על חיפושים בארון שלי והיא מצאה שם דברים ביחד עם אבא שלי... (עד גיל 19 הם לא ידעו שאני מעשן,ומצאו את חיי הבטוחים)..
אז ארון ירד אבל מעליו היו לי טרנטולות במגירות היתה לי בואה של חבר 4 חודש ...
אז תבין נמאס לי מהסתרה .
אני מעדיף גלוי ולהשאיר במסתור (החיות) ואני בחיים ובבית.
😄

חחח ענק...
איזה קטע אדיר אתה אומן בזה ניראה לי...
איפה האמון ההדדי אצלכם. במקום להחביא ניסיתם לדבר איתם בהיגיון....ניסיתם להגיע לפשרה?
למה לתת לבע"ח לחיות בתת-תנאים? (מחנק/חושך בארון...).
לשמחתי טרנטולות צריכות את החושך...וגם העבייד ענק מלכותי
בכל מקרה לטאות אני לא מכניס לארונות... אני לא חושב שטרריומים בגודל של מר וחצי גובה מטר אורך ו60 רוחב ניכנסים לארון..
:) לא כולם קונים יצורים כאלה עומר חח
להב בא נתחיל מזה שהמגירה לא היתה חשוכה בכלל לא היתה צפופה
ולגביי המחנק גם..
היא לא היתה חשוכה עקב תאורה ששמתי במיוחד .
צפופה מגירה בגודל של 80*40*60 = אורך* גובה* עומק .
ומחנק היא מאוורת מאוד ע''י פתחי איוורור כי המגירה שמשה לנעליים בעבר.
ואל תגיד שהיא מלאת חיידקים כי היא נוקתה בסביעור וחומצת מלח.

לגביי פשרה ...
אז ככה או שאני בבית בלעדיהם או שאני לא בבית והם גם .

אין לי עם מי לדבר ...
כלב יש
תוכי יש
דגים יש.

וזוג לאופרדים יש אבל לא מדברים עליהם אהה וגם תולעי קמח... שששששש...
לי יש טרריום 120 ליטר עם שני בייבי לאופרד עם 3 סוגי צמחים מאוד יפ]ים ומעניינים ועוד טרריום קוב עם שני לאופרדים בוגרים עם שני זני צמחים אחרים..דבר יפהפה..
לטאות או להיות
תבין-בעיקרון צמח אתה יכול לשים... וזה כולל כל צמח... אתה פשוט צריך לשים מנורת יו וי או כל מנורת צמחים(אף פעם לא ממש התעניינתי איזה תאורה צריכים הצמחים לצערי)אבל חוץ מקקטוס שום דבר לא יתאים לאקלים.... מדובר בחיה מדברית ולכן נהוג לשים קקטוסים מפלסטיק בטרריום שמתאימים לטרריום עצמו.
5 חודשים והם לא יודעים? איפה החיות האלה נמצאות? זה לא טרנטולה שאפשר לגדל במגירה, צריך תאורה וחימום ואור במשך שעות היום, ואוויר בתחלופה לא נמוכה.

אצלי אף אחד לא יודע מה אני מביא ומתי, כזה חדר נפרד שרק לי יש מפתח אליו 😄
לאלבום שלי --------->
Tector5 חודשים והם לא יודעים? איפה החיות האלה נמצאות? זה לא טרנטולה שאפשר לגדל במגירה, צריך תאורה וחימום ואור במשך שעות היום, ואוויר בתחלופה לא נמוכה.

הלוואי עלי ❗
הלוואי עליי גם ...
ואני יגיד לכם משהו אגב פסח אמא שלי תפחה את הארונית הזאת הזיזה את הכלוב ו...
לא ראתה אותם ולא אמרה לי כלום ממש סידרה שם..
omer356
Tector5 חודשים והם לא יודעים? איפה החיות האלה נמצאות? זה לא טרנטולה שאפשר לגדל במגירה, צריך תאורה וחימום ואור במשך שעות היום, ואוויר בתחלופה לא נמוכה.

הלוואי עלי ❗
עברתי הרבה שנים של ריח של נחשים באפי בכל שעות היום ונורות שמפריעות לישון והגבלה בכמות החיות לפני שההורים בנו חדר מיוחד לתחביב, אבל מאז-הכל גן עדן טפו טפו טפו.
רק חייבים לזכור להחביא מתפח אחד בבית למתי שנוסעים רחוק וחייבים שמישהו יחליף מים וינקה טיפה.
לאלבום שלי --------->
אני עדיין עובר... כל היום וכל הלילה אני שומע את הצרצרים ואת ריח הצואה של הלטאות..
אני גם עכשיו עובד על חדר רק בשביל הלטאות.. בכדי שסוף סוף האמא תרד לי מהגב ואני אוכל להריחב את האוסף בעוד המון לטאות...
ליגה מה שאיתמר עשה וככה צריך כל חובב רציני
עומר ניראה לי כדאי שתשים את אמא שלך בחדר ההוא שאתה בונה ואז יהיה לך את כל הבית הפולניות האלה יגיעו לך גם לחדר להעביר ביקורת זה בעייתי איתם

😎