גודלה של הבואה

לאיזה גודל הבואה יכולה להגיע בבגרות זאת שבסרטון תגדל עוד ? יש לי מה לדאוג לגביי הבואות שלי ? ומה היא אוכלת בגודל כזה ?
YouTube Video Thumbnail

אשמח לתשובות שבת שלום :)

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
כל מה שאתה רוצה לדעת כתוב לך ב-דף גידול נחש בואה

בגודל כזה בואה אוכלת חולדות בוגרות, בין שניים לשלושה בארוחה.
או איזה ארנב גדול ועסיסי.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מאוריציולאיזה גודל הבואה יכולה להגיע בבגרות זאת שבסרטון תגדל עוד ? יש לי מה לדאוג לגביי הבואות שלי ? ומה היא אוכלת בגודל כזה ?

אשמח לתשובות שבת שלום :)
איזה סוג הבואות שלך? ובגדול כן יש לך מה לדאוג כי במידה ויש לך בואות "רגילות" זה הגודל שלהם.
Benjoכל מה שאתה רוצה לדעת כתוב לך ב-דף גידול נחש בואה

בגודל כזה בואה אוכלת חולדות בוגרות, בין שניים לשלושה בארוחה.
או איזה ארנב גדול ועסיסי.

או ילד קטן...
יש לי שניי בואות בנות חודשיים נורמל כמה זמן הן יגדלו לגודל כזה ???

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
אני יודע שזה לא אחראי שעשיתי דבר כזה אבל אני מוכן לכל דבר שקשור לנחשים שלי אני בן 12 אבל יש לי כמו מין אממ אפשר לקרוא לזה ספונסר אז אני דיי מוכן

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
הספונסר ממש לא ידאג לך כשהבואה תתחיל לבלוע אותך ובדרך כלל היא
מתחילה מהראש
למה ניראה לי שאתה מחרטט פה את כולם שים תמונות שלך עם הנחשים
ועם הצבים ואולי מישהו יאמין לך
הספונסר זה דוד שלי שיום אחד הראתי לו בואות באינטרנט ואמרתי לו שאני מת לאחת כזו אז הוא קנה לי שניים ואמר אם יצא מזה כסף בעתיד נעשה חצי חצי הוא דאג לי לציוד לאוכל להכל ואמרתי לו שהם גודלים ל2מטר+ אז הוא אמר שבעתיד הוא יקנה לי טרריומים יותר גדולים אז לזה התכוונתי שאמרתי שהספונסר ידאג לי : )
1.jpg2.jpga14.jpga1_800x600.jpg3קומבינה.jpg5.jpgתמונה.jpg'י 1.jpg'י 2.jpg

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
ממי הבואות נרכשו?
לפי הצבעים אני מקבל את הרושם שלא מדובר בנורמאל לגמרי אלא בהוג איילנד קרוס- במידה וכך הדבר, אז אכן, הגודל צריך להיות קטן יותר משל נורמאל סטנדרטי.
אני היחיד שנראה לו מוזר שילד בן 12 מביא נחש לבית הספר? 😲
אורן- לא רואים בדרך כלל נקודות מלנין בצד הגוף של הנחש כשמדובר בהוג איילנד קרוס?
לא מחוייב במציאות.
הוג איילנד אינם מלוכלכים יותר מנורמאל- להפך. אנשים נוטים לכנות הוג איילנד "מנוקדים" בגלל שהמלנין משמעותית יותר בולט על צבע הרקע הבהיר בהרבה שלהם.

הוג איילנד נחשבים בפועל, ומוגדרים מדעית, כ"הייפומלניסטיים טבעיים"- דהיינו שאצלם ברמת ההגדרה, יש פחות מלנין מנורמאל... וישנם הרבה מאוד הוג איילנד מאוד נקיים בחו"ל, ואני מאמין שגם כמה בארץ, כי מאוד קל לבצע רבייה סלקטיבית לסילוק כמעט מלא.

במקרה בו מדובר בהוג איילנד קרוס- המראה נע בין נקי מאוד ל"מלוכלך"- כמו בכול בואה אחרת, עם סבירות קצת יותר גבוהה לנקיון.

המאפיינים הכלליים הם:
*בדרך כלל יהיו גווני כתום בצדדים ובגחון
*יהיו שני "מצבי צבע"- אחד בהיר יותר ואחד כהה יותר, במהלך היממה
*האוכפים נוטים להיות חומים יותר משחורים גם כבייבי
*הצבע נוטה להיות יותר "כרמלי"- רואים נוכחות של פיגמנט צהוב בהיר יותר... שמתחזק מאוד עם הגדילה.

לעניות דעתי שני אלה הם הוג איילנד קרוס. אם משווים לנורמאל לחלוטין... קל לראות הבדל.

לפי התמונות ששם כאן פותח השרשור:
1- העליונה ביותר של הבואות מציגה בואה ב"לייט פייז"(זה הרושם שאני מקבל מהתמונה לפחות)- בהיר יותר, אין אפור בצדדים, והנחש בוהק מעט. הצבע בהחלט כרמלי וטיפוסי להוג איילנד קרוס.
2- בתמונות התחתונות אפשר לראות הוג איילנד קרוס ב"דארק פייז"- בצדדים הצבע משתנה לאפרפר(הפיגמנט הנ"ל נהיה תכלת מעניין\נעלם בלייט פייז), וניתן לראות את הכתמתמיות.
הם לא הוג איילנד אחת נקבה הטרו לאלבינו וזה שאני מביא את נחש לבית ספר אני מעביר הרצאות לילדים בכיתות 😄 ז מוזר גם לי אבל המנהלת בקשה זה פרוייקט מיוחד. יכול ליהיות שנתנו לי הוג איילנד ? זה אלון ברגר מכר לי 2 ב800
אוליי כי הנקבה נראת מיוחדת

אגב אני מחובר מהבית ספר

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
הוג איילנד ודאי שהן לא- הוג איילנד קרוס עם זאת, כן.
מדובר בצאצאים של סנסט קרוס(האבא של הסאנפיירים) שזווג עם אלבינו- אלה הוג איילנד קרוס לכול דבר ועניין, והם הטרו ודאי לאלבינו בזכות האם.
אני מחזיק ב3 פרטים מאותה השרצה- פשוט סלמונים.

המחיר הוא נמוך מאוד עבור הנחשים מהאיכות הנ"ל- אלון ביצע שינוי מהותי בצורת העבודה שלו ולכן מכר ועדיין מוכר נחשים במחירי הזדמנות.

אלה הוג איילנד קרוס. מכיוון שהאמא נורמאל- אני לא יכול לאמר לך מה הגודל הסופי יהיה. הם יהיו קטנים יותר מנורמאל בזכות האב- אבל בכמה... הזמן יגיד.
וכמה הם שווים(בכסף) ?

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
זה נחש, לא מנייה בבורסה.
כרגע המחיר נמוך לאור ההיצע הקיים- אלון מכר ומוכר לא מעט בואות כרגע.
עם הזמן... המחיר יחזור ויתייצב- אני לא יכול לאמר לך על איזה סכום. זה תלוי במי שמרבה ובאיכות התוצרת.
אם הם אכן אחים של הסאנפיירים- אז העסקה משתלמת בזכות האלבינו שצפויים לצאת.
אכן מחיר נהדר לצמד כזה,
רק לשים לב שהוג איילנד קרוס אינו זהה לסנסט קרוס\סאנפייר סלמון- אומנם אותם הורים, אבל גן הסלמון עושה הבדל ויזואלי משמעותי.