אוקי הנה 2 תמונות לגבי מה שהפכתי את הטרריום לבית החדש של ז'ילה דרקון המים הסיני החדש הטרריום במקור היה שייך למגדל פה באתר קרדיט לעומר אשר הכינוי שלו פה הוא HO23 שמתי כבול קוקוס מחוטא ברכית מים בגודל הגוף שלה סביר מערת מיסתור אני יודע שהיא לא תיהייה שם אבל מייודע צמחים רקע ו3צמחים אמיתיים מנורת UV5.0 משטח חימום למרות שאני לא יודע לשים מתחת לכבול או מתחת לטרריום עזרה בזה בבקשה סבך של גונגל שלא בתמונה חח ועזרה לוידוא מין החיה נאמר לי זכר האם בתמונה זה נראה כמו זכר ? ואם יש לכם שמות טובים בשבילו השמח מאוד לקבל תגובות על העיצוב וטיפים למיניהם תודה למרות שאני חדש אני לא יודע אם מותר לי לפרסם את התמונות פה כדי שלא יכעסו עליי מראש מתנצל
התמונות של הבטחתי להראות לטרריום ולזוחל החדש
כל הכבוד לך מקס ❗
ניראה אחלה.
כפי שציינתי בפניך כשנפגשנו, לי אין נסיון מעשי בגידול דרקון מים סיני. חברי קהילה שיש להם יותר נסיון עם הלטאה הנ"ל מוזמנים להוסיף את דעתם בקשר לסביבת המחיה שסיפקת לדרקון שלך.
בנוסף, יש כמה דפי גידול מהם אתה יכול לשאוב עוד מידע.
שיהיה בהצלחה וכל הכבוד
ניראה אחלה.
כפי שציינתי בפניך כשנפגשנו, לי אין נסיון מעשי בגידול דרקון מים סיני. חברי קהילה שיש להם יותר נסיון עם הלטאה הנ"ל מוזמנים להוסיף את דעתם בקשר לסביבת המחיה שסיפקת לדרקון שלך.
בנוסף, יש כמה דפי גידול מהם אתה יכול לשאוב עוד מידע.
שיהיה בהצלחה וכל הכבוד
תודה רבה רבה אחי מקווה שילך טוב אני עוד מצפה לתגובות פה מאחרים לדעת את דעתם ואת הניסיות אישי לקחתי לתשומת ליבי את דף הגידול עליו אבל רוצה לשמוע מניסיון של אחרים מה ומו חח מקווה שילך טוב עם ריקו השם החדש שלו חח יותר מתאים
הטרריום שלך נראה טוב אבל אולי היה יכול להיות יותר טוב!
אמנם לא גידלתי דרקון מים סיני אבל אני יכול לתת דגש על עיצוב.
הפוסטר מאחורה ? זה של אלמוגים בים ? לא מדבר באותה שפה של מה שאתה מנסה להגיע אליו.
אתה צריך משהו יותר אקזוטי, יש כמו קיר כזה שאפשר לקנות, רקע קיר, מגניב כזה. (אפשר גם להכין כמו שעומר מכין)

זה מהאתר הזה: http://www.zooplus.co.uk/shop/reptiles/terrarium_decorations/backgrounds/85697?zanpid=1430146599920905216
אני רואה שיש לך את הרשת אוורור מאחורה, כנראה צריך למצא פתרון עיצובי בנוגע לזה.
אמנם לא גידלתי דרקון מים סיני אבל אני יכול לתת דגש על עיצוב.
הפוסטר מאחורה ? זה של אלמוגים בים ? לא מדבר באותה שפה של מה שאתה מנסה להגיע אליו.
אתה צריך משהו יותר אקזוטי, יש כמו קיר כזה שאפשר לקנות, רקע קיר, מגניב כזה. (אפשר גם להכין כמו שעומר מכין)

זה מהאתר הזה: http://www.zooplus.co.uk/shop/reptiles/terrarium_decorations/backgrounds/85697?zanpid=1430146599920905216
אני רואה שיש לך את הרשת אוורור מאחורה, כנראה צריך למצא פתרון עיצובי בנוגע לזה.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!