שמי מקס מראשון לציון ואי שוטר סיור שם אני חדש וטרי כאן כמגדל מתחיל וחובב זוחלים מושבע מגיל נורא צעיר כבר מיסודי היו לי מלא זוחלים כגון חומטים חרדונים בייניהם האחרון שהיה לי חרדון צב שלצערי עשה לעצמו חרקירי מהי מאוד לאחר שחשב כראה שקומה 7 היא רצפה קשיחה לפי משהספר שלי אמר מלמטה חח הוא היה אצלי כ 7-8 חודשים בוגר מהערבה) שני קיפודים 5 צבים 3 זיקיות ועקרב מצוי צהוב ( כן אנ יודע שהם מסוכנים) אבל לאחרונה החלטתי לגדל משהו קבוע קניתי טרריום מעומר שהוא משתמש כאן וטרריום נבד וקניתי את האביזרים הנחוצים לחיה שאני מאמין ומאוד רוצה לקנות היא דרקון מים סיני לגבי תמונות אני יעלה בקרו מאוד אתם אפילו יתכן שמחר אם תתנו לי עצות טובות לגידול אני נורא ישמח לא משהכתוב בדף הגידול אלה מניסיון האישי והמיקצועי שלכם יעזרו לי בתור טיפים כאני ממש משקיע בזה כמובן שלוק לתשומת לב נורא את דף הגדול מודה לכולם על העזרה כאן ותודה
שלום לכולם וברכה טובה אני חדש כאן
מצטער יש כמה אותיות שעושות לי בעיות במקלדת אנא גלו הבנה במה שכתבתי אם חסר נסו להבין מה רשמתי מצטער
אפשר להבין מה רשמת... אבל קודם כל לפני שיעזרו לך אני אשמח לשמוע שאתה לא מגדל יותר את כל הזוחלים והקיפודים שתיארת, שאני מניח שכולם נתפסו בארץ ישראל, כי הם חיות מוגנות ולחלוטין אסורות בגידול (ללא היתר).
ברוך הבא!
ברוך הבא!
ממתי חומטיםמצויים וחרדונים מצוי אסור לגידול חוץ מהחיות האחרות שאסורותשהיו לי שנכון שאמרת זה היה מזמן כיום אני לא עושה זאת יותר כי אני שוטר סיור במשטרת ישראל אני מבין תחוקים בייננו לגבי החרדון הצב ז"ל מהערבה זה היה לפניכ3 שנים הוא היה האחרון אצלי ורובם שוחררו לטבע חזרה ללא פגע או פציעה בשלום וזה הי כשהייתי קטן מדברים על תקופה נעורים וילדות בוא לא נשכח חחחחח אבל השמח לדע גם על נחשים יש ל משיכה עזה לנחשים אבל פשוט אבא שלי מת מפחד מהם וכל עוד אני כולה בן 25אני גר אצלו והוא אדם מבוגר ולא רוצה לגרום לבעיות חלילה בלב כי הוא סובל מזה עדיף שהצמד לחיה שתיארתי
MAD BULL 34ממתי חומטיםמצויים וחרדונים מצוי אסור לגידול חוץ מהחיות האחרות שאסורותשהיו לי שנכון שאמרת זה היה מזמן כיום אני לא עושה זאת יותר כי אני שוטר סיור במשטרת ישראל אני מבין תחוקים בייננו לגבי החרדון הצב ז"ל מהערבה זה היה לפניכ3 שנים הוא היה האחרון אצליהזוחלים בארץ כולם מוגנים, החל משממית הבתים ועד לחרדוני הצב..
ॐ

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
ברוך הבא לאתר, מקווה שהאתר יתן לך את מה שתצטרך כדי לפתח את התחביב.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!