גידול צבים

אני רוצה לגדל צבים יבשה מצויים ולהכין גרעין רבייה
מאיפו אני משיג אישורים ואיך?
היתרי גידול חיות בר ניתן להוציא ברשות הטבע והגנים

אבל אני בספק אם "הכנת גרעין רבייה" זה מה שתצליח להשיג איתו היתר.
היום בדרך כלל נותנים היתרים רק למטרות מחקר וגם זה נדיר.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אתה מתכוון Geochelone carbonaria רדפוט ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

צריך לברר מול רשות הטבע והגנים אם צריך היתר.
למיטב הבנתי מאדם שיש לו כאלה, אז אין לו היתר מיוחד לגידול צבים, שלא כמו הסודנים.

אבל שווה לברר מול הרשות... אני לא יודע אייך הוא מוגדר אצלהם.

תיאור Alt חסר

עד כמה שאני יודעת, לכל סוגי הצבים צריכים אישור מרשות הטבע והגנים.
אתה יכול להסתכל בלוח דרושים שיש שם אנשי מקצוע בתחום, שעונים על שאלות.. נראה לי שלא כדאי להסתבך עם החוק במיוחד כשההליכים האלו לרוב לא מסובכים ובירוקראטיים יותר מידי.
taliעד כמה שאני יודעת, לכל סוגי הצבים צריכים אישור מרשות הטבע והגנים.
אתה יכול להסתכל בלוח דרושים שיש שם אנשי מקצוע בתחום, שעונים על שאלות.. נראה לי שלא כדאי להסתבך עם החוק במיוחד כשההליכים האלו לרוב לא מסובכים ובירוקראטיים יותר מידי.

טלי שלום, בבקשה תיסתכלי על התאריך של ההודעה לפני שאת מגיבה עליה.