סעראני רוצה לגדל חרגולים ולהרבות אותם, איך אני עושה את זה?
אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל זה הכי קרוב לחרגולים.
תודה לכל העונים
זה יותר קשה ממה שזה נשמע.
בית הגידול חייב להיות מצמחים בגלל שהם חיים את מרבית חייהם על צמחים, תלוי איזה סוג חרגול, בית הגידול יכול לנוע מבית גידול טרופי ועד לבית גידול מדברי.
צריך לתת להם לאכול עלים של צמחים נורא ספציפים שהם אוכלים.
והצמח חייב להיות חי, זתומרת שאתה צריך להכניס עציץ לבית הגידול.
הנקבה מזדווגת באזור זמן הקיץ ומטילה ביצים על מקלות יבשים או באדמה. הביצים יבקעו באביב.
תוחלת חיים ממוצעת של חרגול היא שנה (תלוי איזה מין)
אם זה היה פשוט אז כולם פה היו מגדלים חרגולים
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
ואני מדבר על החרגול שתופסים בגינה ואין לי שום בעיה לשתול בטרטוריום את הדשא שהם כל הזמן עליו...
חרגולים עושים רעש, ולרוב יותר חזק משל צרצרים.
מחזק את אלמוג ,חוץ מזה עם אתה צריך חרקי ההאכלה ללאופרדים .הכי טוב זה זחלי קמח משני הסוגים ותיקנים נצמדים, או אפריקאים. אתה לא חייב לגדל צרצרים ,אתה יכול לקנות צרצרים פעם בכמה חודשים ולהאכיל בהם.
ואני מדבר על החרגול שתופסים בגינה ואין לי שום בעיה לשתול בטרטוריום את הדשא שהם כל הזמן עליו...
אז אתה צריך לברר איזה חרגול אתה תופס בגינה... ובהצלחה 😁
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
סעראני מתקוון להאכיל בחרגולים וטוואי משי תולעי קמח הופחות לחיפושיות בסופו של דבר נכון?
כן הם הופכים לחיפושיות, אבל מה שאני לא מבין פה ,זה למה לסכן את השממיות ועדיין לתפוס חרגולים מהטבע ?שיש פה להרבה מגדלים חרקי ההאכלה טובים וסטרילים למכירה ?
זה באמת לא קשה להרבות חרקי האכלה, זה מדהים כמה זה פשוט ו.לגבי טוואי משי, יש אותם רק באביב ולא כל השנה כמו חרקי ההאכלה אחרים.