חימום בטרריום שהיה אקואריום

שלום יש לי אקואריום שהפכתי אותו לטרריום השאלה שלי היא איך אני מתקין שם חימום לנחש???
קונה כאבל חימום או משטח חימום ושם מתחת לטרריום. ניתן להגביה את הטרריום באמצעות חתיכות קלקר שתציב מתחתיו (4 חתיכות בפינות נגיד) ואז לשים את אמצעי החימום שבחרת.

כמו כן ניתן לרכוש מנורת חימום קרמית, אך זה דורש גם כלוב למנורה שהזוחל לא יתרומם ויכווה.

מה אתה מגדל, ומה גודל הטרריום?
אני מגדל כרכן טקסס הטרריום עומד על שידה מעץ והוא בגודל מטר אורך וחצי מטר גובה
שידה מעץ זה בעייתי. האופציה הכי בטוחה תהיה באמת מנורה עם כלוב, או משטח עם תרמוסטט מובנה.

במקומך הייתי מחכה עד שיגיב לך מישהו עם יותר ניסיון בהתאמת חימום לסביבה.

ממש לא טוב שחיכית עם קניית החימום עד אחרי רכישת הנחש.
אם אתה יכול להעלות תמונה של הטרריום?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אחד מהטרריומים שלי גם עומד על שידה מעץ..ומניסיון אני מציע לך להשתמש במשטח חימום.
אני דווקא לא חושב שזה צריך להשפיע על הבחירה של אמצעי החימום,אם אתה רוצה להשתמש בכבל-אתה יכול,
אתה רק תצטרך חתיכת קלקר עליה תוכל להניח את הכבל (ועליו כמובן את הטרריום).
בחימום נחשים ברובם ההעדפה היא למשהו תחתי, משטח או כבל חימום יעשו אחלה עבודה, גם על מדף עשוי עץ- בשימוש נכון אין בכך שום סכנה.

בהצלחה :)

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...