עזרה|זיהוי סוג העקרב .

איפה צולם ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אתה בטוח שמדובר בעביד צהוב ושהוא לא מסוכן?
הוא צולם בפנימייה של אחי הקטן,למה יש קשר למקום הימצאו?
לעקרבים מסויימים יש מקומות תפוצה מסויימים...

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

סליחה טעות שלי :)

התמונה לא הכי ברורה . אבל לאחר שראיתי אותה עוד פעם ונתתה גם את האזור בו הוא נמצא זה תתן מין אחר.

עביד כושי גם לא מסוכן .
חחח אחי אני חייב תשובה של 99% כי תחשוב שיש מצב שיש שמה עוד הרבה כאלה,ואם הם מסוכנים אז צריך לפעול בעניין במהירות .
וסתם שאלה,זה לא עקרב צהוב?
שמע קודם כל הוא לא מסוכן זה בדוק ב 10000%
לגבי סוג העקרב זה ממש נראה עביד כושי אשמח לתמונה יותר טובה אם תוכל
לא מסוכן בהשוואה לעקיצת דבורה. אז אם בהשוואה עסקינן... אז עקיצתו של העביד הצהוב או בשמו השני העביד הזהוב, עקיצתו חלשה יותר מעקיצת דבורה.

אלה אם כן אתה רגיש לעקיצות ולגוף שלך יש נטייה לתופעות לוואי מוזרות מעקיצות.
מה ששם את הנעקץ בין אחוזים מסויימים מהאוכלוסיה אשר הם אלרגיים לעקיצות שבהשוואה לעקיצה של דבורה עלולה לסכן להם תחיים.
אז כן זה די מסוכן תלוי בנעקץ... 😁

תיאור Alt חסר

אווקיי זה שהוא לא מסוכן זה כבר מרגיע חח
עכשיו יש לי שאלה נוספת ,נגיד שאני ישן על מיטה,הם יכולים לעלות עליה?סורי על הבורות אבל אני וכל החיות האלה לא הולכים ביחד ..
ועוד משהו אחרון וקטן:
מה אפשר לעשות נגדם?יש איזה ריסוס/חומר הדברה/משהו בשביל להעלים אותם?